”Cât mai curând”. Ce planuri are Dana Roba cu Beni, după ce se va finaliza divorțul

Care este primul lucru pe care îl va face Dana Roba după ce se va încheia divorțul. Makeup artista abia așteaptă marele moment

Anul trecut, Dana Roba a trecut prin unele dintre cele mai cumplite momente din viața ei. Makeup artista a fost agresată de soțul ei și a fost la un pas de moarte din cauza violențelor. Acum, în viața ei a apărut Beni, bărbatul care o face fericită și alături de care are planuri mărețe.

Dana Roba vrea să îmbrace rochia de mireasă
Dana Roba poate spune că a renăscut după tragicul eveniment de anul trecut. În urmă cu câteva luni, makeup artista a fost bătută cu bestialitate de către soțul ei. Fără niciun sentiment, bărbatul a agresat-o până când a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Ajunsă la spital, aproape că nimeni nu îi mai dădea șanse Danei. Cu capul spart și cu multiple răni, makeup artista a reușit să supraviețuiască. Din păcate, acel eveniment o va marca toată viață, dar face tot posibilul pentru a se recupera.

În continuare, în viața Danei sunt cele mai importante persoane și anume, fiicele și iubitul ei, Beni. Acesta i-a fost alături vedetei în cele mai grele momente și a convins-o că vrea să rămână cu ea toată viața.

Beniamin o iubește foarte mult pe Dana și i-a demonstrat asta ori de câte ori a avut ocazia. Tocmai de aceea, Dana Roba deja și-a făcut planuri de nuntă alături de el. Makeup artista vrea să îmbrace rochia de mireasă, dar nu înainte de a pune la punct alte detalii.

Makeup artista speră ca procesul de divorț să se finalizeze cât mai repede
Momentan, prioritatea numărul unu a Danei este să divorțeze de fostul soț, Daniel Balaciu. Procesul este în plină desfășurare, iar makeup artista nu știe exact când se va finaliza.

Însă, imediat cum va primi decizia finală și va fi pronunțat divorțul, Dana Roba nu va mai sta prea mult pe gânduri. Aceasta va merge la altar cu alesul inimii ei, Beni.

Dana este destul de realistă și crede că sunt slabe șansele ca marele eveniment să aibă loc anul acesta. De obicei, divorțurile mai complicate durează mai mult, așa că tot ce le rămâne îndrăgostiților de făcut este să aștepte.

”Planul meu era să mă căsătoresc cu Beni, dar din păcate nu se va putea anul acesta, nu știu dacă se va termina procesul, dacă voi putea divorța. Dacă se va termina, cu siguranță ăsta va fi planul meu cel mai mare.”, a declarat Dana, în exclusivitate, pentru wowbiz.ro.

În rest, Dana Roba este foarte mulțumită și împăcată de cum evoluează lucrurile în viața ei. Fetițele ei sunt sănătoase, ea a putut să reînceapă munca și este recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în momentul de față.