Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani. Fratele regretatei soliste, mesaje amare de ziua nepotului: „Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic”

Pe 8 iunie 2009, Mădălina Manole avea să cunoască cea mai mare fericire: devenea mama unui băiețel pe care și l-a dorit enorm. Un an mai târziu, solista șoca o țară întreagă cu moartea ei, lăsând în urmă o familie înduretată și dezbinată. Anul acesta, pe 8 iunie, fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani, dar nici în ziua de azi fratele solistei nu a reușit să-și vadă nepotul.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a publicat pe Facebook a mulțime de mesaje și de colaje dedicate nepotului său, pe care nu l-a văzut de când sora lui s-a stins din viață. Petru, alintat „pui mic”, a împlinit 15 ani și este crescut de tatăl său, Petru Mircea. Marian Manole își strigă dorul de Mădălina și de nepot în mediul virtual, unde compasiunea urmăritorilor, dar și cuvintele de încurajare îi mai alină suferințele.

Marian Manole a publicat și poze mai recente cu fiul Mădălinei, poze din care, spune el, „a decupat-o pe soacra de la Botoșani” (n.r. soacra Mădălinei Manole).

Marian Manole, mesaj pentru nepotul lui. Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani
„Mâine împlinește 15 ani! (n.r. pe 8 iunie) Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! (…) Trist este pentru bieții noștri părinți, care au plecat din lumea asta și cu durerea că nu au putut să-și crească nepotul, iar fata lor nu și-ar fi dorit asta!

Poate le mai alina dorul de Măgduta lor! Încă o dată, așa a hotărât tutorele! Eu încă trăiesc, poate mă ține Dumnezeu pe pământ și pot să-l cunosc cândva! (…)

Pui mic e un tânăr adolescent de 15 ani, acum! Îi spun la multi ani și, dacă citește, prin absurd, îi spun să nu uite un lucru pe care o să-l înțeleagă acum! Prin venele lui curge sângele mamei lui, el este primul Manolist și când va realiza asta are o sarcină importantă în viață! Să-i ducă mai departe memoria Mădălinei Manole, artista, mama lui!”, a scris Marian Manole, pe Facebook, reamintind că relația lui cu Petru Mircea, care i-a fost cumnat, este inexistentă.

„Dacă mama lui ar fi trăit, cu siguranță îl lua cu ea pe scenă, așa cum făcea cu nepotul ei, Mihăiță! Așa i-ar fi insuflat, poate, plăcerea de a cânta sau măcar ar fi fost mândru că are o așa mamă! Mihăiță tremura tot când era lângă ea, pe scenă! Mihăiță e Mihai acum, un tânăr bărbat și pui mic e un tânăr adolescent de acum! (…)

Pe lângă la multi ani fericiți și sănătoși, vreau să îi urez baftă la capacitate, presupun că este clasa a 8-a! Că a terminat-o! Să-și urmeze visele, ceea ce simte că vrea să facă în viață! Dacă vrea să fie muzician, să urmeze un liceu de muzică, dacă vrea să fie doctor, să urmeze medicina, informatician, să facă ce-i place, nu neapărat ce-l împinge tutorele să facă!

El a urmat Conservatorul și a ajuns să facă sonorizarea la anumite spectacole, bine, nu-i urât nici lucrul ăsta, dar MĂDĂLINA și-ar dori să ajungă mult mai sus! Până la urmă, să fie sănătos, asta este cel mai important! Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!