Deși e grav bolnavă, Kate Middleton a făcut un gest extraordinar pentru asistenta ei personală

Deși Kate Middleton s-a retras din viața publică de mai multă vreme, chiar dinainte să anunțe că a fost diagnosticată cu cancer, dar acest lucru nu a împiedicat-o să-și arate recunoștința față de angajații care îi sunt alături, cum ar fi, de exemplu, asistenta ei personală.

Ce gest a făcut Kate Middleton față de asistenta ei personală
Se pare că Prințesa de Wales și-a răsplătit asistenta personală, pe care o are de ani buni, cu o promovare. Natasha Archer a ascensionat de la poziția de asistentă și stilist la director privat senior.

Natasha Archer și-a actualizat profilul de LinkedIn cu noua sa poziție, conform Daily Mail. De asemenea, ea a făcut și o editare retroactiv, consemnând că se ocupă de proiecte private, dar și de consiliere personală și vestimentară.

Ea lucrează alături de Prințesă de mai mulți ani, de când Kate era Ducesă de Cambridge.

O sursă a spus: „Natasha merită acest impuls – este nespus de discretă și loială lui Kate. Și sporul salarial va fi binevenit. Această numire înseamnă că ne putem aștepta să o vedem pe Natasha alături de Kate în anii următori. Se pare că acesta este, de fapt, modul lui Kate de a-i mulțumi pentru loialitatea ei.

Natasha Archer este cea care a scos-o pe Kate din zona de confort vestimentar și a convins-o să îndrăznească.

Prințesa Kate a fost ținta criticilor, în trecut, din cauza faptului că se axa mai mult pe latura conservatoare a modei.

Acest lucru s-a schimbat de când Natasha Archer a fost numită în rolul de stilist personal al acesteia. O sursă apropiată de Prințesa de Wales ar fi declarat pentru ”Vanity Fair” că Archer „a convins-o pe Kate să își asume mai multe riscuri. Tivurile sunt mai scurte, iar Kate a împins cu adevărat regulile în ceea ce privește moda”, conform OK! Magazine.

Natasha Archer lucrează pentru Familia Regală din anul 2007.

Diagnosticul de cancer al lui Kate Midleton a surprins întreaga lume
Diagnosticul de cancer al lui Kate Midleton a căzut ca un trăsnet, iar recuperarea pare că ar fi anevoioasă, ceea ce nu poate fi deloc de bun augur, ci, dimpotrivă, un semnal că boala ar fi fost depistată, cel mai probabil, într-un stadiu destul de avansat.