Durere de nedescris pentru tatăl Denisei Răducu, la 7 ani de la moartea regretatei artiste! Manelista, uitată de apropiați: „Sper să strâng măcar 30 de persoane”

Au trecut 7 ani de la moartea Denisei Răducu, iar tatăl regretatei maneliste va trebui să organizeze pomana acesteia, dar are o mare problemă.

Au trecut 7 ani de când Denisa Răducu a trecut în neființă, lăsând o mare durere în sufletele celor ce au cunoscut-o. Tatăl regretatei cântărețe este îngenuncheat de durere chiar și în prezent, iar în curând va fi nevoit să organizeze parastasul fiicei sale.

Bărbatul spune că are un buget de 3.000 de lei, dar are o mare problemă, aceea că speră să strângă măcar 30 de persoane.

„ Sper să strâng măcar 30 persoane, deși este foarte greu. E cald, lumea în perioada asta e plecată, în special tineretul. Sora Denisei nu va fi prezentă, deși și-ar fi dorit din tot sufletul. E cu munca, are copii mici.

Săptămâna viitoare voi merge la o firmă specializată și voi comanda tot ce trebuie pentru un astfel de eveniment. Am un buget de 3000 de lei ”, a declarat tatăl Denisei Răducu, pentru Spynews.ro.

Nici sora Denisei nu va ajunge la parastasul manelistei
Din păcate, nici sora Denisei nu va putea ajunge la parastasul regretatei artiste. Cumnatul cântăreței a făcut o serie de declarații despre acest subiect, precizând că Adelina va împărți pachete în memoria Denisei Răducu și va face toate cele necesare, însă în Spania, acolo unde locuiește.

„ Din păcate, nu putem ajunge sub nicio formă. Trebuie să stăm aici, în Spania, suntem prinși cu munca. Dar vom face câteva pachete, vom împărți în memoria ei. Adelina se va ocupa personal de fiecare detaliu.

Și acum suferă, plânge după Denisa. Erau apropiate și îi lipsește foarte mult. Credeam că timpul îi va mai domoli durerea, dar, din păcate, nu s-a întâmplat asta ”, a spus cumnatul Denisei Răducu.