Profeţiile lui Nostradamus şi ale babei Vanga pentru 2023. Ce se va întâmpla în Marea Neagră. Singura predicţie care sună la fel

Exprimări intenționat vagi, ce lasă loc interpretărilor, dar care au reușit să descrie realitatea anului 2022, una pe care europenii nu ar fi putut s-o creadă vreodată posibilă: război, criză energetică, criză alimentară. Profețiile lui Nostradamus și ale babei Vanga pentru 2023 anunță evenimente catastrofale. Ce se va întâmpla în Marea Neagră.

Ce profeții au făcut Nostradamus și baba Vanga pentru 2023

Doctor, astrolog și clarvăzător, Nostradamus și-a publicat celebra carte „Les Propheties” în anul 1555, cu 11 ani înainte de moartea sa. Profețiile sale sunt vagi, putând fi interpretate în numeroase moduri.

Cu toate astea, multe „traduceri” ale predicțiilor făcute de clarvăzătorul francez pentru anul 2022 s-au adeverit, acestea vorbind despre un război în Europa și lupta continentului cu foametea.

Acum, când numărătoarea inversă până la finalul lui 2022 este aproape de sfârșit, specialișii care au studiat scrierile din „Les Propheties” au dezvăluit ce evenimente ne-ar putea aștepta în 2023.

Se pare că profețiile lui Nostradamus pentru 2023 vorbesc despre posibilitatea ca războiul din Ucraina să se extindă, mai multe țări intrând activ în conflictul militar:

„Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat acesta.

Criză alimentară, explozii nucleare și arme biologice

Nostradamus descrie și un eșec al omenirii pe planeta Marte, vorbind despre un „foc ceresc” de dimensiuni uriașe. Efectele încălzirii globale s-au putea accentua, acestea urmând să se resimtă în zona Mării Negre. Potrivit francezului, „peștele viu al Mării Negre va fierbe”.

Criza alimentară apare și în predicțiile pentru 2023: „Oamenii se vor mânca între ei”.

Jurnaliștii de la The Mirror prezintă profețiile babei Vanga pentru 2023. Clarvăzătoarea oarbă a prezis evenimente catastrofale în următoarele 12 luni. Și ea a descris un „foc ceresc”, referindu-se la o posibilă furtună solară, așa cum nu s-a mai văzut până acum, ce ar putea lăsa planeta în întuneric pentru o perioadă.

Mai mult, baba Vanga a prezis folosirea armelor biologice în 2023, precum și explozia unei centrale nucleare – un scenariu posibil, în contextul războiului din Ucraina. Clarvăzătoarea a mai spus că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, acțiuni ce ar putea duce, în cele din urmă, la moarte a sute de mii de oameni.