Femeile după 40 de ani sunt minunate. Ele privesc viața cu alți ochi și o trăiesc cu mai multă pasiune. Fetelor, va aduc scuzele mele

După 40 de ani o femeie înflorește nu se ofilește! Femeile la 40 de ani se pot considera la a doua tinerețe. Ele privesc viața cu alți ochi și o trăiesc cu mai multă pasiune. Știu să aprecieze mai mult ceea ce primesc și se simt întotdeauna mai încrezătoare.

Pentru o femeie, viața la 40 de ani poate fi mai minunată ca oricând dacă știe cum să o trăiască. Chiar și studiile efectuate pe această tema demonstrează faptul că femeile la 40 de ani privesc viața într-un mod diferit, dintr-o perspectivă mult mai optimistă, scrie 7secunde.com.

Ai putea crede că multe se simt deja bătrâne la această vârstă, însă nu este adevărat. Majoritatea simt că abia acum au căpătat experiența necesară pentru a face față cu brio experiențelor mai dificile. Multe femei arată și se simt mai bine la 40 de ani și nu vorbim doar despre actrițe celebre care au acces la diverse modalități inedite de înfrumusețare.

O femeie cu tenul matur, dar îngrijit, poate să inspire mult mai multă pasiune și asta pentru ca are mai multă încredere în felul care arată, se simte stăpână pe sine, știe ce calități posedă și cum să le scoată mai bine în evidentă. Pană acum ea a învățat ce trebuie să facă pentru a arată senzațional în orice context și profită la maxim de cunoștințele acumulate.

Femeile la 40 de ani sunt mai seducătoare tocmai prin încrederea de sine pe care o emană. De aceea nu ar trebui să te mire când un tânăr de 20 și ceva de ani se îndrăgostește iremediabil de o femeie trecută de 40. Ea are un mister aparte pe care un tânăr nu-l poate înțelege.

La această vârstă multe doamne declară că viața lor este înfloritoare, iar ele au renunțat în sfârșit la prejudecăți și reușesc să se bucure la maxim de partenerii lor. Așadar, dacă te afli la această minunată vârstă nu ar trebui decât să te bucuri și să îți ții mereu fruntea sus.

Femeile de 40 de ani au o intuiție de oracol. Nu trebuie să recunoști nimic, ele și sa știu. Rujul roșu aprins arată minunat la femeile de 40 de ani, ceea ce nu putem spune despre cele mai tinere. Dacă înveți să ignori câteva riduri acolo și acolo, vei descoperi că femeile de 40 de ani sunt mult mai senzuale decât cele tinere.

Fetelor, vă aduc scuzele mele

Pentru toți bărbații, cărora le place să spună: de ce să cumperi o vacă întreaga când poți să primești lapte și-așa, am o noutate. Astăzi 80% dintre femei nu sunt interesate de căsătorie. De ce? Pentru că ele înțeleg că nu are rost să cumperi un porc întreg pentru un crenvurst!