Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Luca a absolvit liceul: „Bravo, mami”

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Actrița este cea mai fericită mamă, după ce fiul ei cel mare, Luca, a absolvit liceul. Vedeta este extrem de mândră de aceasta, postând pe rețelele de socializare o fotografie împreună cu el, de la ceremonia de absolvire a liceului.

Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Luca a absolvit liceul: „Bravo, mami”
Elvira Deatcu, mândră de fiul ei cel mare. Celebra actriță se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. De curând, fiul ei cel mare, Luca, a absolvit liceul, iar Elvira Deatcu nu a ratat ocazia de a se lăuda cu reușita fiului pe rețelele de socializare. Cei doi s-au pozat împreună, chiar pe treptele licelui.

Se poate obseva că Luca poartă roba specială, dar și faptul că a crescut vizibil, fiind mult mai înalt decât mama sa. Pentru că este mândră de fiul ei, Elvira Deatcu nu a putut lipsi de la ceremonia de absolvire, fiind de față când Luca a primit diploma de absolvire. „Am săvârșit și liceu! Luca e “savist” cu diplomă! Bravo, mami, sunt mândră, din nou!”, a scris acesta.

În luna martie, Luca a împlinit vârsta de 18 ani, iar la vremea respectivă, actrița și-a mărturisit dragostea pentru fiul ei în mod public. „Luca cel bun, și generos, și amuzant, și altruist, și iubitor a împlinit 18 ani!!! Când ne-am “întâlnit” prima dată i-am spus: ”Doamne, mami, ce mult te-ai lăsat așteptat!”, pentru că a stat cuibărit 42 de săptămâni. (mamele știu ce-nseamnă asta?). Îți mulțumesc că m-ai ales să-ți fiu mamă, minunatule! Să fii iubit, să ai oameni frumoși lângă tine, să-ți urmezi visul, nimic și nimeni să nu-ți umbrească zâmbetul! P.S: Când te-apleci(de la cei 194 cm?)și mă pupi pe umăr spunându-mi „Știi că te iubesc, da?”, se risipesc toate neliniștile, amărăciunile, îndoielile…”, a scris actrița la vremea respectivă.