Horoscop 12 ianuarie 2018. Cine primește banii și cine se alege cu dragostea

Horoscop 12 ianuarie 2018. Cine primește banii și cine se alege cu dragostea

Berbec

Iubire: acum sunt iubăreţi şi oferă luna şi stelele, acum sunt certăreţi şi trântesc uşa unei relaţii frumoase.

Sănătate: să se odihească mai mult şi să mănânce la timp, să nu piardă nopțile aiurea.

Bani: Deocamdată, sugerez prudență, pot veni bani pe neașteptate, dar asta îi poate obliga la o serie de cheltuieli neprevăzute.

Taur

Iubire: au răbdarea necesară de a explica şi a argumenta lucruri de care nici ei nu erau prea siguri până atunci și care îi poate face să înţeleagă unde greşesc și ei.

Sănătate: sugerez să fie atenţi la fluctuaţiile de temperatură deoarece sunt predispuşi la inflamaţii ale tractului uro-genital.

Bani: posibil să survină o schimbare financiară care să vină la ţanc și să le acopere nevoile imediate.

Gemeni

Iubire: cred că a venit momentul să conştientizeze, odată pentru totdeauna, că părinţii rămân părinţi, iar propria viaţă este propria viaţă.

Sănătate: nu aş spune că au probleme de sănătate, eventual o stare de oboseală inexplicabilă, rod al stresului aşa că sfatul meu este să se odihească.

Bani: își doresc bani, cât mai mulţi dacă se poate, şi cu minimum de investiţie.

Rac

Iubire: în sfârșit, cei tineri vor înţelege şi ei că este timpul să se aşeze la casa lor, să-şi întemeieze o familie şi să-şi vadă de viaţa lor.

Sănătate: cei care sunt meteosensibili se vor confrunta cu pusee de reumatism.

Bani: trăiesc cu spaima că nu se vor descurca de la chenzină la chenzină, dar eu îi sfătuiesc să încerce să se detaşeze.

Leu

Iubire: posibil ca din motive obiective, banii să genereze o serie de tensiuni neaşteptate, cu prietenii pe care i-au împrumutat şi chiar cu soţia ori partenera de viaţă.

Sănătate: posibile hernii de disc care să nu mai suporte amânare şi să-i trimită la medic.

Bani: nevoile lor personale sunt la fel de puternice ca şi nevoia de a urca scară ierarhică, fie ea socială, politică sau profesională şi nu se vor da în lături de la nimic ca să obţină bani.

Fecioara

Iubire: se vor delimita de mediile toxice pentru că își doresc mai mult ca oricând să ducă o viață sănătoasă și să se bucure de tot ce le oferă ea alături de cei dragi.

Sănătate: rămâne fragilă componenta digestivă, deci atenţie la alimentaţie!

Bani: sugerez prudență

Balanţă

Iubire: s-au degrevat de probleme, aşa că nu trebuie decât să păstreze relaţia la cald, ca să spun aşa.

Sănătate: problematică rămâne imunitatea deoarece nu sunt capabili să se acordeze şi interior aşa cum par să o facă la suprafaţă.

Bani: sunt atenți și ei la fiecare cheltuială pe care o fac.

Scorpion

Iubire: nu cred să fie probleme legate de aspectul relaţional sau de familie, mă refer la adulţi, poate doamnele să se simtă neglijate.

Sănătate: durerile de cap se datorează clocotului interior, pot deveni, dacă nu violenţi, cel puţin agresivi, aşa că îi sfătuiesc dacă se enervează, să iasă şi să ia o gură de aer.

Bani: iar trebuie să returneze o datorie și o vor face pentru că nu au nevoie de probleme.

Săgetător

Iubire: sunt nişte bonomi, doar că au un mare defect, spun oamenilor adevărul în faţă şi de aici şi disputele cu partenerul de viaţă.

Sănătate: variațiile de temperatură atât de frecvente sunt o cauză numai bună pentru răcelile atipice.

Bani: și financiar, lucrurile se reglează, în sensul că veniturile devin constante.

Capricorn

Iubire: relaţional, lucrurile sunt bine definite, există o limită peste care nu vor să treacă, ceea ce, de altfel, îi şi însingurează.

Sănătate: pot apărea probleme care ţin de digestie cu simptome care dovedesc că boala s-a accentuat, dacă nu chiar cronicizat.

Bani: banul nu este doar un mijloc de acumulare, ci şi unul de circulaţie, aşa că nu se vor da în lături să achiziţioneze câte ceva pentru propriul cămin.

Vărsător

Iubire: starea lor interioară se reflectă uimitor de armonios în relaţiile cu ceilalţi pentru că relaţiile lor sunt atipice pentru vremurile pe care le trăim.

Sănătate: nu le merge rău, dimpotrivă, cu versatilitatea tipică aerului ştiu să se aşeze acolo unde trebuie.

Bani: o restructurare interioară care îi face să nu mai fie atât de cheltuitori.

Peşti

Iubire: familia ajunge pe primul loc, doresc să o consolideze, să aprofundeze bazele relaţiei, să cimneteze dacă vreţi ceea ce au acum.

Sănătate: ţin de o serie de disfuncţii organice de tip tensiune arterială, stres, colici biliare.

Bani: să nu aibă încredere în cei care le promit marea cu sarea, ci să insiste să-și primească banii.

sursa: andreilaslau.ro