Horoscop 14 ianuarie 2020

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Berbec

Senzitivitatea îți este acentuată, încă din prima parte a zilei. De tine depinde, însă, ca această situație să nu fie un blestem ci o binecuvântare, fiindu-ți recomandat să nu cauți a înțelege cu mintea ceea ce percepi cu sufletul. Acțiunile de grup sunt cele prin intermediul cărora ajungi la ințelegerea unor noi concepte, iar prietenii sunt cei care-ți vor susține acțiunile, implicat fiind aici aspectul favorabil format de către Mercur și Uranus. Nu încerca să caștigi dragostea nimănui, ideal ar fi sâă fii iubit pentru ceea ce ești tu însuți.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Taur

În continuare se remarcă dorința ta de a-ți aranja casa, caminul, de a-ți organiza familia și activitățile din cadrul acesteia. Numai că, azi ești nevoit să te ocupi și de ceea ce se întâmplă la locul de muncă, încercând să te descurci cel puțin onorabil, în ambele cazuri. Este o zi în care vei reuși să atragi de partea ta protectorii de care ai nevoie, însă, stabilește toți termenii înțelegerii în primele două zile ale acesteia, fiind posibil a apărea animozități între tine și aceștia.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Gemeni

La începutul zilei notează-ti toate ideile pe care le ai, însă nu te grăbi să le împărtășești și celor cu care interactionezi; s-ar putea să fii cu mult înaintea lor, în ceea ce privește atât înțelegerea, cât și capacitatea de sinteză. În schimb, ești încărcat de responsabilități noi la locul de muncă. Probabil că din această cauză ai parte de tot felul de neînâțelegeri cu colegii sau cu asociații tăi. Vestea buna este că nu îți pierzi nici influența, nici puterea, deci nu te lăsa copleșit de circumstanțele întâlnite.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Rac

În cazul în care apare oportunitatea de a pleca din țară, în interes de serviciu, nu refuza această ocazie. În ciuda tuturor obstacolelor, efecte pozitive vor fi remarcate ulterior. De îndată ce Mercur va forma un aspect de conjuncție cu Soarele, situat în semnul Vărsătorului, puterea ta de concentrare va crește, reuâșind să faci față mult mai ușor stresului cotidian sau încărcăturilor emoționale. Totuși, modul de comunicare ar putea fi afectat de acest aspect, ori detașarea de care dai dovadă atunci când te implici în dezbaterea unui subiect remarcată de ceilalți și tu etichetat în consecință.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Leu

Pentru tine, de departe cel mai important aspect al acestei zile este conjuncția formată de Soare cu Mercur, deși cel din urmă se află în mers aparent retrograd. Ceea ce este acum esențial pentru tine este faptul că ar fi bine dacă ai asculta ceea ce prietenii tăi au de spus, eventual „reparând” o prietenie care s-a rupt, la un moment dat. Probabil că și o suma de bani care îți era datorată îți va fi returnată. Este posibil ca relația ta de dragoste să întâmpine anumite obstacole, bazate pe o mentalitate complet nepotrivită contextului actual. De aici și certurile care pot apărea la sfârșitul zilei.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Fecioară

Dacă ai rămas în urmă cu organizarea și cu implementarea unei ordini personale, ziua de azi reprezintă un suport bun pentru acest gen de acțiuni, în ceea ce te privește. Momentul schimbărilor sosește, chiar dacă aceste schimbări pot părea imposibil de realizat, momentan. Un program variat și inedit ar trebui să devină noua ta rutină zilnică. Profită de această perioadă, deoarece armonia și echilibrul interior se instaurează în viața ta, mai ales prin intermediul partenerului/partenerei de viață.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Balanță

Astăzi ai toate șansele să te simți ca fiind înconjurat de o aură de protecție persistentă ca intensitate. Însă, nu te lăsa amăgit de această senzație; orice exces, de orice natură ar fi acesta, poate avea repercusiuni foarte grave. Trebuie să fii impecabil, de această dată și, mai ales, sincer cu tine însuți. Tot acum se lămuresc problemele existente în relația ta de dragoste, dar numai dacă alegeți să fiți sinceri unul cu celălalt.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Scorpion

O perioadă în care domeniul de viață cel mai activ este cel al relațiilor sentimentale. Știi exact ce vrei, ce anume ai de făcut și nu permiți niciunui obstacol să îți stea în drum. De aici și hotărârea pe care ceilalți o remarcă, în ceea ce te privește. Este de preferat să nu faci chiar orice pentru a-ți vedea scopurile atinse. În cazul în care intenționezi să descoperi ce se află în spatele cuvintelor persoanei iubite, azi este ziua cea mai potrivită pentru un astfel de dialog. Tot în această zi este de preferat să nu exagerezi sau să riști inutil, deși sorții par a-ți fi favorabili; speculațiile nu sunt deloc de bun augur.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Săgetător

Chiar dacă te simți provocat să te impui, în special în fața prietenilor, amintește-ți că nici tu nu ești perfect și încearcă să înțelegi ce anume îi determină pe aceștia să te provoace și pe tine să reacționezi. Oportunitățile se ivesc în locurile în care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Daca vrei să ceri ceva Divinității, fă-o în ziua de azii, încercând să oferi ceva inițial – ai putea ține post negru, spre exemplu.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Capricorn

Deși în prima parte a zilei nu mai știi ce să faci pentru a-ți putea salva economiile, ai toate șansele să descoperi cea mai bună soluție pentru acest lucru, atunci când se va perfecta conjuncția Mercur-Soare. Preferabil este, însă, să asculți de propriile-ți gânduri, nicidecum de sfaturile altora – cel puțin nu âîn această problemă. Dacă ai senzația că și prietenii, și membrii familiei, îți fac probleme, poate chiar în mod intenționat, nu lua în seamă acest aspect, deoarece vei observa cum toți norii supărării se vor împrăștia, la sfârșit de zi, totul clarificându-se.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Vărsător

O zi în care îi poți învătă pe ceilalți să experimenteze ceea ce pe tine te-a determinat să înțelegi unele dintre secretele vieții. De această dată tu ești inițiatul și ei ucenicii. O altă veste bună este aceea că unele sume de bani – deși mici, se pare – vor intra în buzunarul tău cât de curând, deși există și circumstanțe care fac ca această energie să fie blocată. Schimbările legate de carieră încă mai au loc, însă nu mai pot provoca situații neplăcute, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani. În materie de finanțe, ai parte de „ajutor” astral și prin intermediul formării aspectului de sextil dintre Mercur și Uranus – poți descoperi cu ușurință cum să îți îmbogățești veniturile.

Horoscop 14 ianuarie 2020, Zodia Pești

Șarmul va face echipă bună cu modul în care te prezinți lumii, în această zi. Beneficiezi din plin de energiile planetei Venus, prezentă în semnul tău solar încă de dimineață. Doar în ultima parte a zilei va trebui să fii atent la ceea ce ți se cere, respectiv să nu dai dovadă de naivitate și să încerci să nu cheltui foarte multe dintre resursele tale acumulate doar pentru că așa ți se impune. Dacă îți doreai să acționezi într-un anume domeniu, însă aveai rețineri, alege să faci acest lucru tot în aceeași zi; aspectul favorabil format de Marte si Pluton îți este de un real ajutor.