Iată 2 dintre cele mai INTELIGENTE ZODII. Esti printre ele?

Fiecare zodie e deosebită, are un set de trăsături care o definesc şi se caracterizează printr-un număr de calităţi şi defecte. Există însă şi zodii care ies în evidenţă prin ceea ce le defineşte ca persoane, precum inteligenţa.

Calităţile şi defectele zodiilor pun în balanţă caractrul fiecărei zodii. Unii reprezentanţi sunt extrem de carismatici iar alţii sunt cei mai buni prieteni atunci când ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Cea mai atrăgătoare însă dintre toate este fără doar şi poate, inteligenţa unei persoane.

Vă prezentăm în continuare 2 zodii care vă vor cuceri şi sunt cucerite la rândul lor de umor inteligent, de fapte reale şi nu de minciuni şi care îşi doresc mereu să schimbe lumea în care trăiesc şi să aducă mereu ceva nou şi inovator în viaţa lor şi a celor din jur.

1. Vărsător

Vărsătorul este o persoană admirată şi ridicată-n slăvi de cei din jurul său pentru înţelepciunea, talentul şi felul în care se descurcă în orice situaţie. E extrem de creativ şi de original şi reuşeşte să rezolve problemele prin metode unice, lucru care îi uşurează viaţa lui şi celor care îl cunosc. Acţionează întotdeauna cu ceilalţi în gând, nu numai pentru sine şi vrea mereu ca absolut tuturor să le fie bine.

E de mare ajutor lumii în general datorită cunoştinţelor sale vaste, nu neapărat prin acţiunile sale. Are o imaginaţie bogată şi idei ieşite din comun aşa că se face mereu remarcat. Planeta care guvernează zodia Vărăstorului e Saturn, planeta inovaţiei. În consecinţă, Vărsătorul vine mereu cu idei ingenioase pe care le pune în aplicare pentru a schimba lucrurile în jurul lui.

Vărsătorii se dau în vânt după tehnologie şi sunt aşi ai calculatoarelor. Poţi avea conversaţii extrem de înţelepte şi de profunde cu un Vârsător şi îţi va da chiar exemple din marii oameni ai ştiinţei.

2. Scorpion

La fel de înţelept ca Vărsătorul este şi Scorpionul. Are însă un alt mod de a-şi manifesta inteligenţa. Scorpionul cunoaşte foarte bine natura umană dar şi modul de funcţionare a lucrurilor din mediul în care trăieşte.

Scorpionul ştie cum să-i facă pe oamenii din jurul său să dea tot ce au mai bun şi pot fi mereu siguri că în cazul unui eşec, Scorpionul va rămâne alături de ei şi îi va îndemna să se ridice şi să lupte până la capăt.

Sunt finţe analitice şi intuitive aşa că vom întâlni des Vărsători care au ales să devină medici, detectivi sau artişi.

sursa: estisuperba.ro