Mihai Morar şi soţia lui au aflat sexul bebeluşului: „Când te uiți la ecografie și vezi încă o “copilărie””

Mihai Morar şi soţia lui au aflat sexul bebeluşului. Cunoscutul prezentator a publicat o fotografie cu familia lui, la ecografie, acolo unde au aflat ce sex va avea bebeluşul care va veni în curând în familia lor.

Mihai Morar şi soţia lui vor fi din nou părinţi de fată. În curând, în familia lor vor fi trei fete, Mara, Cezara şi surioara lor.

„Când te uiți la ecografie și vezi încă o “copilărie”…Iar când te mai uiți o dată, răsufli ușurat: “E fată!!!” Genetic, ăsta e singurul meu merit: știu să fac fete. Sunt “Stăpânul Cromozomului X”. 😜 Dincolo de asta, e meritul lor. Al celor 4 fete din spatele bărbatului din fotografie.

Al Marei și al Cezarei. Inimioara ce pulsează acum cu peste 130 de bătăi pe minut va avea cele mai bune două surori. Amândouă au plâns de fericire, la propriu, când au aflat că va să vii. 👭 Al mamei, care după un deceniu de revoluții prin casă, a acceptat încă o revoluție în pântece.🤰🏼

Și mai e meritul ei. Al Claudiei Șai. Care le-a adus pe lume, la 7 luni, pe Mara și Cezara. Aveau un pic peste unitatea de un kilogram, dar mi le-a livrat sănătoase “tun” în pragul casei. Dacă voi fi tată a treia oară, e doar meritul meu genetic. Și meritul ei medical. Dacă n-ar fi măritată, i-aș da și ei numele “Morar”. Claudia e “necunoscuta” din familie. Pentru că minunile țin, în general, de “necunoscute”. Felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim…👩🏼‍⚕️

Așa că, vă rog, nu spuneți că sunt un tată care are noroc de fete. Am noroc cu fete.

De fapt, nici nu există noroc. Există minuni. Eu am trei.

Cu 💫❤️, #mihaimorar”, a scris Mihai Morar.