Zodia PERFECTĂ există! Este ,,sensibilă, curajoasă și inteligentă”. Nu are rival

Toate zodiile au calități și defecte, însă există un semn astrologic care se apropie cel mai mult de perfecțiune. Dintre toate zodiile, RACUL este singura zodie perfectă! Iată de ce!

Zodie feminină de apă, guvernată de lună, racul este sensibil, curajos și inteligent. Cu o intuiție de invidiat, racii sunt persoane foarte sigure pe sine, deși mulți le consideră sensibilitatea ca fiind un minus. Însă, nu este deloc așa, pentru că tocmai sensibilitatea îi îndeamnă pe aceștia să fie atenți la nevoile persoanelor din jurul lor, să îi asculte cu atenție pe cei care le spun problemele lor și să îi ajute necondiționat.

Racii sunt foarte atașați de casă, de familie și de prieteni și nu concep să trăiască singuri. Femeile rac sunt considerate a fi cele mai bune mame din zodiac, iar bărbații rac sunt responsabili, atenți la nevoile familiei și foarte muncitori.

Curioși din sine, racii sunt întotdeauna la curent cu evenimentele. Sunt persoane care vor să învețe în fiecare zi ceva nou, pentru că știu că asta îi va ajuta să se dezvolte.

Atunci când vine vorba despre evenimente importante, petreceri sau calatorii, racii sunt cei mai buni organizatori. Analizează fiecare detaliu, vorbesc atent cu toți cei implicați și se străduiesc să ia cele mai bune decizii, tocmai pentru a mulțumi pe toată lumea.

Citeste si:
Bărbatul perfect pentru fiecare femeie, în funcție de zodie! Fii atentă cu cel care te face să râzi și care nu îți va spune niciodată o minciună!

Dar pentru că toate vrem să ne găsim “alesul”, în așa fel încât nu va mai fi niciodată nevoie să facem față acestei bătăi de cap pe care o reprezintă întâlnirile, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să încetezi să-ți mai pierzi timpul. Al doilea lucru ar fi să fii incredibil de răbdătoare și să aștepți.

Iată cea mai bună tipologie de bărbat pentru fiecare semn zodiacal:

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie): Aventurierul convins

Ai o mulțime de calități, însă răbdarea și controlul temperamentului pur și simplu nu fac parte din ele.

Asta înseamnă că ar trebui să aștepți un bărbat care este destul de încrezător încât să îți spună când ai greșit, dar să aibă îndeajuns de multă energie încât să țină pasul, deoarece relația cu tine este o aventură atât la propriu, cât și la figurat.

TAUR (20 Aprilie – 20 May): “Fashionist-ul” răbdător

Ei bine, nimeni nu trebuie să îți spună ce încăpățânată și o durere în coaste ești. Cu toate astea, bineînțeles că există oameni care găsesc acest aspect al tău atrăgător. În mod normal vorbim despre cineva care are o doză exagerată de răbdare și care poate vedea lucrurile în felul ăsta.

Iar în ceea ce privește partea cu “fashionist-ul”… să fim serioase! Știm foarte bine că nu-i poți rezista unui bărbat la patru ace.

GEMENI (21 Mai – 20 Iunie): Artistul liniștitor

Deși nu trebuie să fie un artist propriu-zis, el ar trebui neapărat să iubească arta, având în vedere că aceasta reprezintă un element extrem de important pentru tine și pentru cine ești.

De asemenea, din moment ce tu te lupți cu deciziile și te poți enerva din asta foarte repede, vrei un bărbat capabil să te ia de mână și să-ți spună că, indiferent cât de greu, totul o să fie bine.

RAC (21 Iunie – 22 Iulie): Ascultătorul optimist

Vai, cât îți place să mai spui povești! Atât de mult încât ești cunoscută printre prietenele tale drept “Regina Exagerărilor” – ceea ce nu este un lucru rău!

Dar, deși ești un orator fantastic, ești și o persoană relativ pesimistă. Din această cauză, ai nevoie de cineva care se bucură într-adevăr să-ți asculte povestirile și care să te încurajeze când ai una din zilele tale proaste.

LEU (23 Iulie – 22 August): Tolerantul ancorat în realitate

Să nu ne învârtim în jurul cozii, ești incredibil de arogantă și dacă nu ești tratată într-o manieră regală, se întrevede o relație.

Ce bărbat merită mai mult să îl aștepți decât unul care te provoacă să vezi bârna din ochiul tău, înainte să vezi paiul din ochiul altuia, totul în timp ce, ocazional, îți satisface nevoia de a fi tratată ca o regină? Mi-am încheiat pledoaria.

FECIOARĂ (23 August – 22 Septembrie): Vorbărețul indolent

Fiind foarte timidă și o persoană căreia nu îi place să fie în centrul atenției, Fecioaro, vei vrea să aștepți pentru cineva care să te aștepte acasă, reprezentând sufletul petrecerii, în timp ce tu vei rămâne la obiceiurile tale delicate.

De asemenea, deoarece ești o tipă care analizează și care este obsedată de muncă, un bărbat cu atitudine lejeră îți va aminti cum să te distrezi și, of, nu știu, cum să te relaxezi pentru o schimbare în viața ta.

BALANȚĂ (23 Septembrie – 22 Octombrie): Nonconformistul atrăgător

În lumea ideală a Balanței, totul este frumos și perfect. Asta înseamnă că ele ar trebui să aștepte pentru cineva frumos, din moment ce perfecțiunea nu există.

Balanța pune, de asemenea, foarte mult accentul pe a fi unic, întorcând spatele convenționalului. Deci nici măcar nu te obosi să te stabilești într-o relație până nu întâlnești acel bărbat extraordinar care vrea să străbateți împreună drumuri neumblate.

SCORPION (23 Octombrie – 21 Noiembrie): Comediantul sincer

Dacă există ceva ce Scorpionul urăște, aceasta este falsitatea. Și atunci când nimeni nu va spune “Vai, ce amuzanți sunt Scorpionii”, “alesul”, care este sincer si are simțul umorului, poate, într-adevăr, să scoată un Scorpion din carapacea sa și chiar să-i pătrundă dincolo de zidurile ce-i înconjoară inima.

Fii atentă cu bărbatul care te face să râzi până doare și care nu îți va spune niciodată o minciună.

SĂGETĂTOR (22 Noiembrie – 21 Decembrie): Filozoful amuzant

Vrei să fii liberă și să călătorești în jurul lumii! Deci ai absolută nevoie de un bărbat care nu o să-ți pună libertatea în dificultate vreodată.

Un filozof, în mod deosebit unul care știe să te facă să râzi pentru că să ai simțul umorului e foarte important pentru tine, o să-ți înțeleagă nevoia de a călători în lung și-n lat; nu va pune niciodată asta la îndoială.

CAPRICORN (22 Decembrie – 19 Ianuarie): Cerebralul

Ascultă, ești un fel de dezastru atractiv. Ești capricioasă, îți asumi greșelile, porți pică pentru totdeauna, ești condescendentă și ai tendința de a crede că știi TOTUL.

Acestea fiind spuse, bărbatul pe care ar trebui să îl aștepți este acela foarte cerebral, caruia nu îi este teama să te pună la locul tău când bați câmpii și care îți tolerează toate trăsăturile negative. Ai nevoie de această provocare, la fel și el și asta o să vă conducă spre potrivirea perfectă.

VĂRSĂTOR (20 Ianuarie – 18 Februarie): Idealistul intelectual

Ca o visătoare pornită să salveze lumea, tu ai nevoie de un bărbat la fel de visător pănâ într-un anumit punct, în așa fel încât acesta să te poată readuce cu picioarele pe pământ când te lași purtată de vânt.

Să faci lumea un loc mai bun și să nu te lași compromisă în timp ce faci asta este pur și simplu modul tău de a-ți trăi viața și un idealist va susține acest demers al tău, însă fii îndeajuns de înțeleaptă încât să conștientizezi că realismul nu este un lucru chiar atât de rău.

PEȘTI (19 Februarie – 20 Martie): Muzicianul gentil

Având în vedere că printre marile voastre iubiri se află compasiunea, muzica și romantismul, are sens dacă așteptați un muzician gentil. Nimic nu spune romantism adevărat mai bine ca existența unui cântec scris despre tine sau cântat ție de la balcon. Un vis devenit realitate.

sursa: a1.ro