Dana Budeanu, mai nervoasă ca niciodată. Sare la gâtul celor care l-au criticat pe Rareș Prisacariu

Rareș Prisacariu, un copil în vârstă de doar șapte ani, a impresionat România întreagă cu talentul său extraordinar în domeniul actoriei și a câștigat marele premiu în valoare de 120.000 de euro la Românii au Talent. Cu toate acestea, au existat și critici care au pus sub semnul întrebării momentul său de succes.

Acești critici au sugerat că micuțul ar fi supus unei exploatări din partea părinților și că ar fi fost împins să-și descopere această pasiune.

Dana Budeanu, renumita personalitate media, a transmis un mesaj ferm pentru cei care au criticat participarea lui Rareș Prisacariu și premiul obținut de acesta. Ea i-a susținut pe micuț și a subliniat că este o minune de copil. Dana Budeanu a scris pe Facebook: „Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe tine pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile! Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!”

Într-un alt context, expertul în securitate, Hari Bucur-Marcu, și-a exprimat opinia cu privire la acest subiect, subliniind că un copil de șapte ani nu poate avea discernământul unui adult. Cu toate că există copii superdotați și precoce, care pot avea performanțe intelectuale avansate pentru vârsta lor, aceștia totuși nu pot lua decizii cu discernământ în ceea ce privește alegerile lor de lectură sau domenii de studiu. Hari Bucur-Marcu a menționat: „Copiii de șapte ani nu își pot alege lecturile sau domeniile de studiu în urma unui proces intelectual deliberat, ci pot face doar la fel cu ceilalți copii de aceeași vârstă.”

Opinia divergentă a stârnit discuții în mediul online, iar susținerea lui Rareș Prisacariu din partea Danei Budeanu a fost apreciată de mulți, în timp ce alții continuă să își exprime îngrijorarea cu privire la experienț