Patru zodii, afectate de ziua saturniană! Camelia Pătrășcanu dezvăluie ce se întâmplă pe 9 iunie 2023

Patru zodii, influențate de Saturn. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu
Pe 9 iunie, Luna formează conjuncție cu Saturn și ne invită să apelăm la maturitatea noastră. Trebuie să înțelegem cauzele și efectele.

Ne putem da seama, după foarte multă vreme, cum au stat, de fapt, lucrurile. Apoi, pe 11 iunie, Luna va forma conjuncție cu Neptun. Aici e vorba de nevoia de a ne conecta la spiritul lumii. Simțim că aparținem unei lumi mai mari, că avem un destin mai mare.

Mulți dintre noi pot simți o liniște, chiar dacă nu întotdeauna înțelegem anumite lucruri. Ne modelăm propriul viitor. Ziua de 9 iunie va afecta, așadar, mai multe zodii.

Putem fi mult mai prudenți și mai înțelepți în raporturile noastre cu cei din jur. Realizăm că nu are sens să dramatizăm niște lucruri. De asemenea, putem privi din altă perspectivă relații sau persoane.

Berbecii vor să consoleze pe cineva
Berbecii sunt îndemnați să consoleze sau să mângâie pe cineva. În cazul în care se tem de o pierdere, înțelepciunea lor se manifestă prin detașare. Micile pierderi financiare și greșeli nu mai reprezintă neapărat o dramă.

Pentru Tauri, ziua saturniană vine cu înțelepciunea legată de prietenii. Nu se mai panichează în legătură cu viitorul lor. Indiferent ce își propun să facă, fac cu tot sufletul. Au nevoia de a explora tot ce e mai bun în ei. Experiența, procesul, explorarea interioară sunt mult mai consistente.

Pentru Gemeni, vin zile importante în relația cu autoritățile. Aduc argumente privind munca lor. Vor să demonstreze că au respectat normele, că nu au greșit, că s-au purtat corect. Pe 11 iunie vor avea capacitatea de a asculta punctul de vedere al celuilalt. Își arată disponibilitatea sufletească față de alții.

Ce zodii sunt impactate de ziua saturniană? Camelia Pătrășcanu are lista!
Racii au zile cu spirit de convingere. Pe 9 iunie pot convinge o persoană de care depind, poate chiar trebuie să le dea un act. Intuiția are un cuvânt de spus. Conving alți oameni să își lărgească orizontul. Pe 11 iunie, poate fi vorba de dorul de o persoană aflată la distanță. Sufletul lor tânjește după un loc sacru, unde își pot întregi sufletul.

Pentru Lei, vin zile cu preocupări materiale și financiare. Unii sunt afectați în zona sănătății. Leii se numără printre acele zodii care pot diagnostica, cu sau fără aparate, unde trebuie să intervină.

Fecioarele au două zile importante pentru sufletul lor datorită întâlnirilor pe care le au. Înțeleg altfel niște lucruri din trecut. Înțeleg că au fost judecate greșit. Au puterea să se detașeze și să vadă totul din altă perspectivă. Se rezolvă, așadar, o situație emoțională.

Balanțele se numără printre cele patru zodii care au de lucru cu ele și cu alții, anunță Camelia Pătrășcanu. Trebuie să fie îngăduitoare, poate chiar să aibă grijă să explice cu atenție, să îndrume sau să învețe pe cineva, ceva.

Scorpionii se răsfață, dar cu cap
Pentru Scorpioni, vine o perioadă de răsfăț, dar cu înțelepciune. Înțeleg cum să se lupte cu viciile lor, cu poftele lor. Sunt foarte atenți la aceste aspecte. Relația cu copii este foarte subliniată acum. Trebuie să aibă multă răbdare, toleranță, îngăduință și iubire pentru a înțelege nazurile copiilor lor.

Săgetătorii se numără printre acele zodii care se ocupă de propria persoană. Unii nu vor să fie deranjați de alții sau se ocupă doar de ai casei. E posibil să îngrijească persoane în vârstă. Vârstnicii ocupă un loc important în cadrul familiei. Au de-a face cu casa și le place să petreacă timp în casă.

Capricornii au simț pedagogic. Pot povățui sau pot învățat pe alții. Sunt foarte atenți la studii școlare sau la cursurile pe care le fac. Unii pot învăța și din experiență. Observă cu atenție ce se întâmplă în jurul lor.

Vărsătorii au treabă prin gospodărie
Vărsătorii sunt foarte practici pe 9 iunie 2023. Sunt acele zodii cu pricepere manuală, iar prin activitatea lor vor să îi servească pe alții. Fac diverse treburi gospodărești și abilitățile lor le sunt bine subliniate. Își pun niște pofte-n cui, deși ele pot fi destul de mari. Se sacrifică pentru casă și oamenii dragi.

Peștii au două zile cu intuiție și preocupare pentru propria persoană. Abia acum le pică fisa și își dau seama care au fost stările lor, slăbiciunile lor, care sunt trăsăturile de succes ori trăsăturile mai slabe. Sunt ajutați să vadă cu claritate ce merge și nu merge. De asemenea, pot găsi remedii, soluții, prin maturitate sufletească.

Pentru alte predicții astrologice la fel de importante, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.