Horoscop cu Cristina Demetrescu. Cine își face planuri pe termen lung

Horoscop 15-30 noiembrie 2022, cu Cristina Demetrescu. Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce urmează să se întâmple în viața zodiilor în următoarele două săptămâni, având în vedere că sfârșitul lunii noiembrie va fi marcat de Marte retrograd.

“Este o perioadă cu Marte retrograd şi nu prea o nimereşti când vrei să spui ceva. De multe ori, e mai bine să tăcem decât să spunem ceva. Mai mult, Marte e o planetă a acţiunii şi retrogradarea lui nu face bine.

Marte este o planetă a acțiunii și retrogradarea lui nu-ți dă o direcție foarte bună, nu-ți dă o energie foarte bună pentru a duce lucrurile la bun sfârșit, vorbeşti despre acţiunile tale, dar nu o să faci.

Atenție la promisiuni, la minciuni, la încurcături și la vorbe spuse aiurea. Trebuie să transmiteți informație cât mai simplu.

De azi încep aspecte mai bune, ce a fost mai rău în 2022, lipit de 2021, a cam trecut. Ne desprindem de niște aspecte greoaie care de multe ori ne-au blocat pe toți.

Mare atenție că şi noi s-ar putea să fim priviţi din spate, că toată lumea e curioasă, deci mare atenţie la ce spunem, apropo de Marte retrograd, că s-ar putea să ne și trădăm.

Vom trece în zodia Săgetător, ceea ce înseamnă că se află anumite lucruri, adevărul iese la suprafață”, a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Berbec
Berbecul trebuie să fie foarte atent la comunicare, la gafe, la lucruri lăsate la vedere care îl pot trăda. Să fie atent la cum transmite și înțelege o informație. Să nu fie rău intenționat, pentru că s-ar putea să rănească fără să vrea. Marte în retrograd agită drumurile, să aibă grijă atunci când conduce, dar și unde parchează mașina.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Taur
Taurii întâmpină probleme pe plan financiar, atenție pe ce dau banii, dacă împrumută și în ce investesc. Este mai bine să economisească și să fie pregătiți pentru cheltuieli neprevăzute. Marte retrograd nu aduce investiţii serioase pe termen lung, adică e posibil să daţi nişte bani şi să rămâneţi fără ei sau să aducă pagube.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Gemeni
Gemenii îl au pe Marte în retrograd. Ei trebuie să fie cei mai atenți la ce spun. Stau ca pe o bombă cu ceas, dacă sunt agitați, e posibil să explodeze. Dacă un Geamăn simte că nu are energia să facă un lucru, de preferat ar fi să se încarce energetic și să-și facă o listă, un program. Mare atenție la viteză, riscă accidente.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Rac
Probleme de sănătate mai mult false, dureri fizice care îl împing către doctor. Racul este în bătaia puștii și atrage dușmani în perioada asta.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Leu
Își face planuri cu prietenii, dar Marte retrograd s-ar putea să împiedice ca aceste planuri să aibă loc, ceea ce îl dezamăgește și agită.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Fecioară
Nativii Fecioară pot să aibă probleme cu șefii și cu tații. Sunt nevoiți să vină cu tot felul de justificări, creează suspiciuni și nu sunt crezuți. Deci irită puţin zodia Fecioarei şi o face mai nervoasă, motiv pentru care este posibil să intre în discuții contradictorii, chiar și cu autorităților.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Balanță
Să nu facă drumuri în afara țării, mai ales cu mașina. Dacă au examene, să nu piardă timpul, să nu le trateze cu superficialitate și să se apuce serios de învățat, să aloce puţin mai mult timp.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Scorpion
Scorpionii sunt afectați pe zona banilor. Să nu împrumute bani și să nu investească, să fie atenţi la amenzi. De altfel, Marte retrograd poate aduce multă toxicitate în viața lor, să fie foarte atenți la acțiunile distructive.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Săgetător
Ei sunt în opoziţie cu această ipostază, Marte retrograd îi afectează în zona partenerilor, a căsătoriilor, proceselor. Fenomenul le aduce procese, însă nu este recomandat să le dea curs. Se pot produce multe neînţelegeri.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Capricorn
Pot avea probleme și să fie nevoiți să apeleze la anumite tratamente. Mare atenție la membre, cei care practică sporturi, să nu se rănească la mâini și picioare. Totodată, riscă să întâmpine necazuri din cauza animalelor de companie. Apar discuții și la serviciu, despre neasumări de responsabilitate, acte făcute prost.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Vărsător
Au o perioadă agitată din punct de vedere sentimental, cu discuţii, lucruri care nu se înţeleg, planuri pe termen scurt care pe alţii îi enervează. Marte este o planetă masculină, bărbații sunt mai puțin implicați emoțional, mai mult aleargă după palmares. Vărsătorii au şi unele probleme în relaţiile cu copiii, pentru că Marte retrograd este ca o bombiţă gata să explodeze.

Horoscop Cristina Demetrescu, pentru Pești
Trebuie să-și protejeze locuința, casa. Să fie atenți la hoți, la sistemele de protecţie pentru casă, să nu lase bani sau documente importante la vedere. Pot avea unele avarii acasă şi cei care au curți sau garduri aproape de stradă, mare atenţie la protecţia pe la poartă, s-ar putea ca cineva să le pricinuiască o supărare.