Amalia Enache face dezvăluiri după ce a slăbit într-un mod spectaculos. Cum a ajuns să aibă greutatea pe care o avea în liceu:

La vârsta de 45 de ani, Amalia Enache a reușit să atingă greutatea pe care o avea în perioada adolescenței, o realizare remarcabilă în contextul unor probleme de sănătate și a unei intervenții chirurgicale care i-au afectat în mod semnificativ greutatea. Într-un interviu recent, prezentatoarea de știri de la PRO TV a făcut publică informația despre kilogramele sale actuale și despre procesul său de menținere a siluetei.

Amalia Enache a dezvăluit că intervenția chirurgicală a contribuit la scăderea în greutate. Ea a menționat că poartă mărimea XS la haine și că, în prezent, cântărește 53 de kilograme. Chiar dacă nu se consideră un model de siluetă, Amalia Enache a subliniat că a atins aceeași greutate pe care o avea în perioada liceului.

În ceea ce privește secretul menținerii siluetei, Amalia Enache a adăugat că nu își dorește să mai slăbească, însă a observat că, după operația de colecist, consumul de ceai sau de alte alimente duce la o scădere în greutate suplimentară de 5-6 kilograme. Ea a explicat că această adaptare a organismului reprezintă un aspect important pentru viitor, afirmând că în prezent nu simte că poate controla acest proces.

În ceea ce privește îngrijirea pielii, Amalia Enache a dezvăluit că ritualul său principal este demachierea, un aspect esențial dat fiind faptul că este mereu machiată pentru televiziune. Ea a subliniat importanța acestei rutine de îngrijire, mai ales în contextul unei cariere care implică machiajul zilnic pentru prezentările de știri. Enache a menționat că, de-a lungul anilor, a fost necesară o adaptare a machiajului la cerințele televiziunii HD, iar acum preferă un machiaj mai lejer și o curățare eficientă a tenului înainte de culcare pentru a-i permite acestuia să respire.

Astfel, Amalia Enache a demonstrat nu doar determinarea și disciplina în menținerea greutății corporale și a aspectului fizic, ci și importanța acordată îngrijirii pielii și sănătății generale. Acest angajament față de frumusețe și sănătate reflectă atât preocuparea pentru imaginea sa publică, cât și pentru bunăstarea sa personală.