Horoscop Cristina DEMETRESCU: cum va fi perioada 15 – 30 APRILIE pentru fiecare zodie

Berbec
Berbecii ar trebui sa monetizeze tot ceea ce au mai bun in aceasta perioada si sa isi valorifice toate oportunitatile, pentru ca aceasta mare conjunctie la ei se situeaza pe sectorul banilor pe care ii muncesc, banii primiti din salariu. Se poate sa li se mareasca salariul, pot sa negocieze, pot sa se angajeze intr-un loc nou, dar pe de alta parte sa fie constienti ca acum este momentul de a castiga bani mai multi pentru ceea ce sunt pregatiti sa ofere.

Taur
Pentru Tauri este momentul acela unic in viata. Totul este bazat pe o viziune creativa. Sa nu va aglomerati perioada stand foarte mult, ci sa stati cu voi insiva. Aceasta conjunctie se formeaza pe Taur, ceea ce inseamna „eu cu mine”, dar „eu din mine” trebuie sa nascocesc ceva, trebuie sa creez ceva si mai mult decat atat, aceasta conjunctie, care este foarte puternica, este foarte magnetica si atrage inspre noi tot ceea ce avem nevoie, mai ales la Taur, ca se formeaza si aceasta Luna noua.

Gemeni
Pentru Gemeni, vindecarile care vin nu neaparat prin solutii miraculoase, ci prin acele tipuri de terapii care lucreaza cauzele, subconstientul. Cauzele unor probleme de sanatate sau a unor dezechilibre sunt undeva in subconstientul nostru, in felul nostru de a gandi. Este o perioada foarte buna pentru vindecare si pentru a gasi pe cineva care sa ne indrume.

Rac
Racii sunt ajutati de o persoana cheie care apare in viata lor si sunt ajutati sa faca un pas foarte important, nu doar in cariera, ci si in activitatea lor independenta. Poate este cineva care le creeaza mai multa incredere. Racul trebuie sa deschida gura, sa vorbeasca despre problemele lui, sa ceara ajutorul pentru ca, undeva acolo, sunt persoane care il asteapta pe Rac sa spuna ce are de spus si sa isi manifeste intentiile. Poate vrea sa faca un pas in profesie, dar nu are curajul sa faca lucrul acesta.

Leu
Pentru Lei, perioada vine nu doar cu oportunitati profesionale, ci si cu recunoastere profesionala, iar acei Lei care au senzatia, ascultand acest horoscop, ca nu are de unde sa vina aceasta oportunitate, inseamna ca ei, de foarte multa vreme, stau intr-un loc mort, deci trebuie sa o ia de la capat, sa se duca in alta parte, sa gaseasca altceva. Te stii cu un anumit potential, vezi ca nu te valorizeaza nimeni acolo, gata, s-a terminat, nu mai stam acolo.

Fecioara
Fecioarele trebuie sa sparga un pic o granita, trebuie sa plece in acel necunoscut, deoarece de obicei le este frica. Asta este vorba Fecioarei: „Mi-e frica, mi-e frica de necunoscut, mi-e frica sa incerc, mi-e frica ca nu stiu daca o sa reuseasca.” Pai, daca nu incerci, nici n-ai de unde sa stii daca o sa reuseasca. Ca este vorba de o scoala, ca este vorba de un drum, de o calatorie, de o vizita, de o invitatie, de o schimbare de meserie prin studii, prin a schimba un pic perspectiva, pentru ca exista o bariera de asta.

Balanta
Pentru Balante este o perioada buna din punct de vedere financiar. Pot aparea si mosteniri, pot aparea bani din anumite vanzari, oportunitati care vin destul de iute. Uranus aduce lucruri asa peste noapte, nu stim ca se intampla aceste lucruri. Cineva le poate convinge sa investeasca in burse.

Scorpion
Scorpionii au o sansa de impacare in aceste doua saptamani, pentru ca acolo sunt cateva tensiuni in zona relatiilor, cu conditia schimbarii majore. Scorpionul este o zodie a schimbarii, adica sa batem moneda pe aceeasi situatie, dar doar asa ca sa ne vedem cu saci in caruta nu merge de data aceasta si se poate ajunge intr-adevar la o ruptura.

Sagetator
Pentru Sagetator este o perioada foarte buna pentru a se ocupa de metabolismul lor, de sanatate, de a schimba o medicatie, care poate nu le face foarte bine, de a incepe un tratament. Sunt si oportunitati foarte bune din punct de vedere profesional. Pe parte profesionala, fie ca sunt proiecte personale, fie ca vin propuneri din alta parte, stiu ei mai bine ce este bine pentru ei.

Capricorn
Capricornii dau pe afara talent in aceasta perioada, chiar daca ei nu se considera asa mari artisti. Unii sunt ca asta le este meseria, dar pe de alta parte, daca se simt creativi, sa dea drumul imaginatiei. Si iubirea le intra pe geam la Capricorni. Eu sunt asa, intr-o faza de creatie, de procreere.

Varsator
Varsatorii pot face schimbari de casa, schimbari de domiciliu, afla de o oportunitate. Poate lui nu-i sta gandul la o investitie, dar gaseste acolo o reducere de Paste. Si pot primi vesti ca li se mareste familia. Atentie, vestile de multe ori sunt surpriza, de la cine nu te astepti.

Pesti
Dincolo de faptul ca ar putea sa-si cumpere si o masina in aceasta perioada, ca este foarte ok, mai ales dupa acea Luna Noua, de care o sa mai vorbim. Este o perioada buna pentru revelatii, pentru a citi, primesc vesti surpriza, e destul de larga plaja posibilitatilor. Nu in ultimul rand, se pot apuca de o scoala, pot primi o autorizatie pe care o asteapta de nu stiu cand, pot iesi niste acte pe care le voiau de foarte multa vreme.