Îți ia durerea cu mâna – Unul dintre cele mai puternice remedii naturale împotriva durerilor articulare

Acesta este unui dintre cele mai puternice remedii împotriva durerilor articulare – aproape că îți ia durerea cu mâna… Poate că v-ați confruntat cu dureri puternice ale articulațiilor, acele zone ale corpului unde se unesc oasele.

Remediul prezentat în acest articol provine din cărțile rusești de medicină. Aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple pe care probabil le aveți deja în casă:

miere de albine naturală
muștar (de preferat iute)
sare
bicarbonat de sodiu
20 g boia de ardei iute
20 g praf de ghimbir
Cum se prepară?

Se amestecă câte 1 linguriță din toate aceste ingrediente, până se obține o pastă omogenă care se transferăm într-o cutie sau într-un recipient. Aceasta va fi crema dvs. – asta-i tot, nimic complicat…

Cum se folosește?

Crema se aplică pe zona afectată după care se acoperă cu o pungă de plastic și se leagă cu un fular pentru a ține cald. Se menține timp de o oră și jumătate – două ore. Se recomandă să utilizați acest remediu înainte de culcare iar a doua zi dimineața puteți clăti zona.

Tratamentul se repetă timp de 4-5 zile la rând. Veți simți efectul chiar după prima aplicare. După cele 4-5 zile, folosiți amestecul doar la nevoie și păstrați crema la frigider.

Toate ingredientele sunt esențiale în prepararea acestui remediu pentru articulații. Un rol foarte important îl are și muștarul: îl puteți aplica și atunci când vă ardeți sau vă frigeți, într-un strat mai gros.

Unele persoane aplică muștar pe frunte sau pe tâmple atunci când au dureri de cap – s-ar putea să funcționeze și pentru dvs.