Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 martie 2023. Astrele intorc foaia in ultima zi din saptamana. Trei zodii sunt deosebit de norocoase

Sfatul zilei de duminica. Astrologul Pavel Globa recomanda ascultarea indemnurilor intuitiei. Nu acordati atentie sfatului altor persoane, acest lucru poate duce doar la probleme.

In rezolvarea intrebarilor dificile, intuitia va determina directia corecta. Seara, trebuie sa fiti atenti cu familia.

Ziua ar trebui sa iasa bine pentru multi reprezentanti ai cercului astrologic. Balanta, Sagetatorul si Capricornul vor fi deosebit de norocosi.

Berbec
Motto-ul zilei va fi regula: „Daca nu poti, dar vrei cu adevarat, atunci poti”. Intr-adevar, ce este in neregula cu o prajitura suplimentara si cu mici slabiciuni similare? Practic, nimic. Dar este totusi util sa cunoastem masura,.

Taur
Reprezentantii acestui semn zodiacal vor avea o zi de retorica si oratorie. Discursurile Taurului vor fi deosebit de argumentate si sincere. Daca trebuie sa convingi pe cineva de ceva, ar trebui sa actionezi.

Gemeni
Astrele ii sfatuiesc pe Gemeni sa nu se odihneasca, ci sa dedice maximum de timp invatarii si autoperfectionarii. In aceasta zi, reprezentantii acestei zodii sunt deosebit de receptivi la cunoastere, asa ca nu este nevoie sa pierdeti o zi buna.

Rac
Astrele pregatesc curse cu obstacole. Situatia se va dezvolta in asa fel incat trebuie sa te grabesti, realizand ceea ce a fost planificat. Si nu trebuie doar sa te grabesti, ci si sa depasesti diverse bariere pe drumul catre obiectiv.

Leu
Pentru Leu, astrele aduc o zi linistita, fara excese, batai de cap si socuri. Toate planurile pre-planificate vor fi indeplinite. Este util sa va recuperati emotional pentru a fi pregatiti pentru o noua saptamana activa.

Fecioara
Astazi, este mai bine sa minimizezi toata comunicarea, deoarece altii vor fi foarte critici. Daca acest lucru nu va reuseste, atunci va fi necesar sa incercati din greu sa va abtineti de la a spubne cuvinte grele.

Balanta
Ziua ar trebui sa fie grozava – astrele promit distractie, comunicare, calatorii si diverse placeri. Balanta va fi plina de energie pozitiva si entuziasm, vor fi oaspeti bineveniti in orice companie.

Scorpion
Ziua este recomandata pentru a fi dedicata rudelor, familiei si prietenilor. Este mai bine sa uiti de afaceri si de cariera pentru o vreme. Astrele ii sfatuiesc pe Scorpioni sa se gandeasca la principalul lucru – caldura relatiilor umane.

Sagetator
Acest semn zodiacal asteapta cea mai reusita zi a saptamanii. Planurile tale se vor implini cu siguranta, inclusiv chiar si cele mai indraznete si secrete dorinte. Ceea ce Sagetatorul a visat mult timp, dar nu a indraznit sa devina realitate, poate deveni realitate.

Capricorn
Capricornii vor vacanta si distractie. In acelasi timp, ei insisi pot deveni o persoana-vacanta. Optimismul, entuziasmul si energia lor ii vor face pe altii sa se bucure.

Varsator
Trebuie avut in vedere ca organismul va functiona si va actiona mult mai bine decat capul. Deci va fi ziua activitatii fizice. Varsatorii trebuie sa planifice in consecinta.

Pesti
Horoscopul le promite o mica aventura sau o aventura usoara. Nu trebuie sa va faceti griji – totul se va termina perfect in siguranta. Iar amintirile din emotiile traite vor dura mult timp.