Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 31 octombrie- 6 noiembrie

Horoscop rune pentru perioada 31 octombrie- 6 noiembrie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a transmis informații prețioase pentru nativi.

Mihai Voropchievici a transmis horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare. La ce trebuie să se aștepte nativii în perioada 31 octombrie- 6 noiembrie 2022.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Ce se întâmplă cu zodiile în perioada imediat următoare

În emisiunea Adevăruri ascunse, difuzată pe Antena 3 CNN, Mihai Voropchievici a transmis horoscopul runelor pentru perioada 31 octombrie- 6 noiembrie 2022. Peștii sunt gata să înceapă o nouă viață, iar pentru Lei se anunță o călătorie.

Berbec
Berbecii primesc un sfat dublu din partea astrelor. În primul rând, să se relaxeze, iar apoi să încerce să nu-și mai facă griji că cei din jur sunt bolnavi, pentru că toți sunt, de fapt, bine.

Taur
Taurul are parte de fertilitate și belșug în perioada care urmează. Se apucă serios de treabă și nu va mai dura mult până își va îndeplini toate visele

Gemeni
Gemenii au parte de dragoste. Pot întâlni ceva nou, puternic și pasional.

Rac
Racii sunt sfătuiți să lase deoparte toate problemele și grijile legate de trecut și tot ce a fost înainte. Nativii trebuie să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru o săptămână mult mai bună.

Leu
Leul își pregătește bagajele, pentru că astrele anunță pentru el o călătorie.

Fecioară
Fecioarele sunt pe ceartă și sunt sfătuite să aibă grijă cum comunică. Nativii sunt tentați să facă mult zgomot în situații care nu sunt chiar atât de importante. Trebuie să fie atenți la tonul folosit și să acționeze cu calm în orice discuție.

Balanță
De trei săptămâni, Balanțele sunt puse pe harță, așa că și în perioada asta se anunță o bătălie. Totuși, runele spun că tot ele vor ieși victorioase.

Scorpion
Scorpionul se află pe teren minat săptămâna aceasta. Trebuie să fie atent cum acționează, cu cine intră în contact și să nu forțeze lucrurile atunci când vrea să rezolve o problemă.

Săgetător
Săgetătorul este îndemnat să-și mobilizeze toate forțele, să-și consolideze poziția în familie, societate și la serviciu. De altfel, trebuie să se gândească mai mult la propria persoană.

Capricorn
Capricornul va avea o săptămână mai neplăcută, mai dureroasă. Trebuie să dea dovadă de forță, de putere, de tărie și de rezistență. Se va încărca și cu grijile altora, ceea ce îi poate afecta sănătatea.

Vărsător
Vărsătorul este îndemnat să aibă răbdare, să nu se grăbească într-un parteneriat, pentru că toate lucrurile se întâmplă la timpul lor.

Pești
Peștii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Se anunță o revigorare în toate planurile, o renaștere pentru disponibilităților lor, atât fizice cât și psihice