Aceste plante sunt OAZE de Oxigen. Trebuie să aveţi cel puţin una dintre ele pentru a va reîmprospăta casa!

Toata viata noastra depinde de oxigen, iar plantele sunt o resursa vitala pentru bunastarea umana. Prezenta lor in casa curata aerul de mucegai si toxine, eliberareaza oxigen si decoreaza incaperea.

In plus, plantele au un potential de a elimina energia negativa din camera, si sa ofere calm, relaxare si fericire.

NASA a realizat un studiu care a examinat efectele plantelor de interior si a descoperit ca sunt cele mai eficiente plante in filtrarea aerului pe care il respiram. Aceste plante elimina diverse produse chimice periculoase si poluarea din aer, precum praful si mucegaiul.

Va vom dezvalui cele mai eficiente plante purificatoare de aer, pe care trebuie sa le aveti in casa:

⦁ Crinii (“Mauna Loa” Spathiphyllu)

– aceasta planta uimitoare elimina toxinele si substantele chimice din aer, precum tricloretilena si formaldehida.

⦁ Ficusul (Ficus Elastica) – aceasta planta minunata este foarte usor de intretinut, datorita faptului ca nu are nevoie de multa lumina. Ficusul este extrem de eficient in curatarea aerului de formaldehida.

Cu toate acestea, asigurati-va ca sunteti atenti cu ea daca aveti animale de companie sau copii mici, deoarece frunzele acestei plante pot fi otravitoare.

⦁ Aloe – aceasta planta benefica, elibereaza oxigen in timp ce absoarbe monoxid de carbon, dioxid de carbon si formaldehida.

Este atat de puternica, ca doar o singura planta poate inlocui 9 purificatoare de aer.

⦁ Planta Sarpe(Sansevieria Trifasciata “Laurentii”) – planta sarpe este pur si simplu indestructibila, deoarece este foarte rezistenta. Necesita foarte putina lumina pentru a face fotosinteza, elibereaza oxigen in timpul noptii si elimina toxinele din aer.

Iedera (Hedera Helix) – iedera elimina efectiv cel putin 60 % din toxinele din aer si pana la 58 % din particule de fecale in 6 ore.

 

⦁ Planta Paianjen (ChlorophytumComosum) – chiar si cu un minim de lumina, aceasta planta este capabila să facă fotosinteza. În plus, acesta absoarbe toxinele prezente în aer, cum ar fi monoxidul de carbon, stiren, formaldehida, precum si benzina. Ceea ce este cel mai bun lucru despre ea, este capacitatea sa de a filtra aerul din aproximativ 200 de metri pătraţi de spaţiu.

Vă recomandăm sa puneti cel puţin una dintre aceste plante în dormitor, deoarece vă va ajuta sa vă bucuraţi de numeroase beneficii de sanatate prin prezenţa sa, spre exemplu îmbunătăţirea semnificativa a somnului.

De asemenea, în conformitate cu NASA, ar trebui să aveţi intre 15 şi 20 astfel de plante într-o zonă de 500 de metri pătraţi. De exemplu, dacă locuiţi într-o zonă de 80 mp, va vor trebui trei sau patru dintre aceste purificatoare de aer naturale.