Cristina Țopescu NU va fi înmormântată!

Familia Cristinei Ţopescu a decis ca trupul jurnalistei să fie incinerat, urmând ca cenuşa să ajungă la mama ei, în Oradea. Cristina Ţopescu a fost găsită m.artă pe 12 ianuarie și va fi incinerată miercuri, iar medicii legişti au concluzionat că ar fi dec3dat cu puţin timp înainte de Revelion.

Inc.nerarea Cristinei Ţopescu va avea loc miercuri, pe data de 15 ianuarie, la Cr.matoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Prezent va fi fratele mei mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, oraş în care trăieşte mama sa, în prezent.

Surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a m.rţii Cristinei Ţopescu ar fi un inf.rct. Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri.

„Vestea m.rții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit „Regele Mihai – Nihil Sine Deo” și produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit c.ndoleanțe familiei înd.liate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!”, este mesajul transmis de Familia Regală a României, postat pe Facebook.