Irinel Columbeanu duce dorul fiicei lui! Declarațiile emoționante făcute de omul de afaceri

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea Vorbește lumea, Irinel Columbeanu a vorbit despre perioada dificilă prin care trece, cum s-a acomodat cu plecarea fiicei lui în America, dar și planuri are pentru viitor.

”Fiica mea este foarte bine și va fi din ce în ce mai bine. În America este plecată de doi ani, ne vedem virtual”, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și-a pierdut averea, însă cel mai mult duce dorul fiicei lui plecate în America.

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, iar acum a schimbat vila din Izvorvani pe un apartament cu două camere din afara Bucureștiului. Fostul milionar a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că singurul lucru pe care l-a adus din Izvorani este un album cu fiica lui Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a mutat în America de ani buni de zile, acolo unde stă alături de mama ei, Monica Gabor, și iubitul ei. „Este un album, atât am luat de acolo”, a declarat acesta.

Emoționat, Irinel Columbeanu a povestit in cadrul emisiunii Vorbeste Lumea că nu a mai văzut-o pe fiica lui de mai bine de doi ani de zile. „E destul timp de când nu am văzut-o. Mi-e dor de ea. Să fie vreo doi ani de când a plecat în America”, a adăugat fostul milionar.