Motivele pentru care ți-e frică să te îndrăgostești, în funcție de semnul tău zodiacal

Fiecare persoană își dorește la un moment dat să găsească pe cineva alături de care să-și petreacă restul vieții, să-și găsească jumătatea. Totuși, după ce suferim mai multe dezamăgiri în dragoste, nu ne mai este la fel de ușor să iubim.

Astrele ne dezvăluie cum reacționează fiecare zodie în momentul în care se îndrăgostește, dar și motivele pentru care ne este frică să ne îndrăgostim în funcție de semnul nostru zodiacal. Ție de ce ți-e teamă?

BERBEC:

Se știe despre acești nativi că sunt persoane pasionale și că iubesc din toată inima atunci când se îndrăgostesc. Totuși, au și ei temerile lor legate de dragoste. Cea mai mare temere a berbecilor este că persoana de care sunt îndrăgostiți s-ar putea să nu aibă aceleași sentimente ca și ei.

TAUR:

Taurii sunt persoane ambițioase și perfecționiste. Atunci când iubesc o fac din tot sufletul și se implică total în relație, dar se tem de multe ori ca nu cumva partenerul lor să nu aibă nici un țel în viață sau să devină delăsător. Acest lucru l-ar enerva pe nativul taur.

GEMENI:

Gemenii încearcă toată viața să se adapteze în preajma oamenilor și cum să se conformeze societății. Cea mai mare temere a lor legată de dragoste este că nu știe exact cum să se comporte în preajma persoanei iubite sau cum să reacționeze. De aceea, gemenii sunt foarte indeciși.

RAC:

Racii sunt cei mai familiști din tot zodiacul, sunt persoane loiale și tandre, iar viața alături de ei poate fi asemenea unei povești de basm. Totuși, acești nativi sunt extrem de nesiguri pe ei și de aceea își fac tot felul de scenarii în cap cum că partenerul lor nu îi iubește suficient.

LEU:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor să fie tot timpul în centrul atenției și să fie cât mai lăudați de cei din jurul lor. Singura lor temere este că se iubesc prea mult pe sine și nu pot fi capabili să iubească pe altcineva.

FECIOARĂ:

Fecioarele au capacitatea de a vedea binele din fiecare persoană și de aceea, se gândesc mereu că vor avea de suferit în dragoste din această cauză. Acești nativi se tem de trădare în relație pentru că tind să fie orbiți de iubire.

BALANȚĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane echilibrate, însă au multe temeri. În dragoste, se tem să nu-și rănească partenerul și acest lucru ar fi ultimul pe care și l-ar dori. Totodată, se tem să-și arate temerile în fața persoanei iubite pentru ca aceasta să nu fie dezamăgită.

SCORPION:

Acești nativi sunt persoane care judecă destul de mult fără să aibă cunoștință de cauză. Atunci când se îndrăgostesc, nu se grăbesc să ia decizii pentru că le este teamă că vor găsi defecte în persoana iubită pe care nu și le doresc.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi sunt cea mai proastă alegere când vine vorba de dragoste. Ei nu se tem de nimic în iubire, ci partenerii lor ar trebui să se teamă. Săgetătorii nu vor stabilitate, ci vor cât mai multă adrenalină și aventură.

CAPRICORN:

Capricornii sunt unele dintre cele mai loiale zodii când vine vorba de dragoste și alături de ei poți fii sigură de stabilitate și siguranță. Totuși, cea mai mare temere a lor este că vor rămâne loiali partenerului chiar și atunci când acesta îi va dezamăgi.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii au mari așteptări de la ei și vor să fie totdeauna în top. De aceea, de cele mai multe ori, se tem atunci când se îndrăgostesc să nu se dezamăgească pe sine dacă relația nu va merge și totodată, să nu-și dezamăgească partenerul.

PEȘTI:

Cea mai mare temere a acestor nativi este ca nu cumva să se înșele în privința partenerului de viață. Le este teamă să nu se deschidă în fața acelei persoane, să-și dezvăluie vulnerabilitățile și temerile și apoi persoana respectivă să profite de aceste lucruri.

Sursa