Ce au observat enoriașii într-o biserică din Gorj. Au anunțat imediat preotul

Minune într-un lăcaș de cult din județul Gorj. Oamenii au mers să se roage și nu mică le-a fost uimirea când au văzut ce se întâmplă cu icoana Fecioarei Maria. Biserica în cauză este veche de 270 de ani și se află în apropierea Peșterii Muierii, în comuna Baia de Fier din județul Gorj. Minunea s-a întâmplat chiar în ziua în care credincioșii ortodocși au sărbătorit Înălțarea Sfintei Cruci.

Minune într-o biserică veche de 270 de ani din Gorj

Icoana Maicii Domnului a început să lăcrimeze imediat după slujba de Sfânta Liturghie din ziua în care Biserica Ortodoxă a sărbătorit Înălțarea Sfintei Cruci. Enoriașii au înmărmurit. Din ochii Fecioarei Maria, au început să curgă lacrimi. Preotul a confirmat că nu este vorba despre picături de apă, ci picături de ulei foarte frumos mirositor.

Minunea s-a întâmplat după ce slujba s-a terminat, când preotul a miruit credincioșii. Când au ajuns în dreptul icoanei Maicii Domnului, enoriașii au observat lacrimile.

Sute de credincioși au venit să vadă minunea de la icoana Maicii Domnului

Preotul care slujește în biserica veche de peste 270 de ani a spus că nu a mai văzut niciodată așa ceva. După ce s-a dus vestea despre această minune, sute de credincioși au trecut pragul lăcașului de cult pentru a vedea cu ochii lor lacrimile de la icoana Maicii Domnului.

M-au chemat ca să îmi arate și nu ne-a venit să credem. Am anunțat pe părintele protopop Mărgineanu, care a anunțat Mitropolia Olteniei. Am trimis imagini și filmarea și la Mitropolia Olteniei, a spus preotul paroh Ion Popescu.