Horoscop cu Neti Sandu. Iese soarele pe strada acestor zodii, li se indeplinesc dorintele

Vibrația zilei este 5 și iubirea își cere și ea drepturile. Să fim recepție!

Horoscop 23 mai 2023 – GEMENI
Se poate să vă apucați de niște afaceri particulare și să vă asigurați banii pentru cheltuielile zilnice și să vă mai rămână și ca să plecați în concediu.

Horoscop 23 mai 2023 – RAC
E posibil să vă intre niște bani și să aveți cu ce să achitați toate datoriile curente și să mai faceți niște achiziții pentru casă și familie.

Horoscop 23 mai 2023 – LEU
Poate veți face o revizie la mașină mai ales dacă plecați la drum lung și o să vedeți ce lipsuri sunt și eventual o schimbați dacă o să coste prea mult serviciul.

Horoscop 23 mai 2023 – FECIOARĂ
Se poate să legalizați o situație să primiți un accept să semnați un contract și să intrați într-o altă etapă profesională de succes.

Horoscop 23 mai 2023 – BALANŢA
O să vii se recunoască munca poate luați un supliment salarial, primiți o recompensă care să vă ungă pe suflet și o să vă continuați demersurile de afaceri.

Horoscop 23 mai 2023 – SCORPION
O apariție care să vă stârnească interesul și poate vă conectați emoțional la acea persoană ca să vedeți dacă vă armonizați sau nu, că poate nu e chimie.

Horoscop 23 mai 2023 – SĂGETĂTOR
Vi se face o propunere de afaceri și dacă nu sunteți prinși cu alte treburi o să luați în serios oferta că o să fie o sumă de bani și nu vă întâlniți des cu așa ceva.

Horoscop 23 mai 2023 – CAPRICORN
Vă scoate la o discuție între patru ochi ființa iubită care așteaptă răspuns de la voi cu privire la o relație, la mutat în altă casă, ori la concediu.

Horoscop 23 mai 2023 – VĂRSĂTOR
Se anunță bani fie de la serviciu, fie din particular și o să vi-i drămuiți în așa fel încât o să vă ajungă și pentru o mutare, chiar și cu chirie și pentru un concediu ca lumea.

Horoscop 23 mai 2023 – PEŞTI
Sfera sentimentală e colorată frumos și poate primiţi și voi răspunsul pe măsura așteptărilor că i-ați dat timp de gândire ființei pe care o iubiți.

Horoscop 23 mai 2023 – BERBEC
Poate faceți o rezervare la un hotel, la o cabană, să vă duceți pentru câteva zile într-o stațiune de agrement ca să se ducă toată oboseala acumulată.

Horoscop 23 mai 2023 – TAUR
E un moment magic pentru voi, vi se pot îndeplini dorințele și să vă faceți și ordine în viață, că ați cam lăsat lucrurile la voia întâmplării în ultimii ani.