Au fost descoperite primele înregistrări cu tragedia din localitatea 2 Mai. Tatăl lui Sebi, tânărul mort în accident, a găsit în borseta fiului său o cameră, care a surprins momentul impactului

Detalii înfiorătoare ies la iveală, la câteva zile de la tragicul accident din localitatea 2 Mai, în care o fată și un băiat și-au pierdut viața, după ce un șofer teribilist i-a spulberat pe șosea.

Se pare că tatăl lui Sebi, tânărul decedat, a dat întâmplător peste o dovadă care ar putea schimba întreg cursul anchetei.

Tatăl tânărului mort în accidentul din localitatea 2 Mai a găsit în borseta fiului său o cameră care a înregistrat întreaga tragedie. Detalii absolut cutremurătoare
La câteva zile de când și-a condus fiul pe ultimul drum, tatăl băiatului decedat în localitatea din 2 Mai a dat peste o dovadă care îl încriminează în mod direct pe șoferul de 19 ani, care a provocat întreaga tragedie. Este vorba despre o cameră tip GoPro, pe care Sebi o avea în borsetă în momentul impactului și a care a înregistrat totul.

Bărbatul a găsit-o întâmplător, iar ce a urmat a fost greu de dezvăluit în cuvinte. Deși nu există imagini, acesta mărturisește că pe înregistrare se aud clar inclusiv scârțâitul roților, din clipa în care copiii au fost loviți în plin, dar și strigătele neputincioase al adolescenților, care cereau disperați ajutor:” Sebi avea în ziua accidentului o cameră GoPro la el. O avea în borseta pe care o avea la brâu şi camera aceea, exact în momentul impactului, a pornit.

Am exact momentul când l-a lovit, fără imagini, doar sunet. Nu puteţi să vă daţi seama cât am putut să stau să o ascult. Exact a pornit camera când mi-a lovit băiatul. Se aude scârţâitul de roţi, se aude când îi loveşte pe ceilalţi copii, se aud gemetele copiilor care chemau ajutor.

Se aud maşinile când trec pe lângă ei, se aude când vin martorii şi îi găsesc. Se aude o fată care zbiară şi spune că este un băiat rupt de la jumate, se aude când se sună la Poliţie, se aude tot. Se aude momentul când vine Poliţia, când vine salvarea, când îi ia, cum sunt îngroziţi. Se aude şi momentul când îi pune folia pe el, se aude tot.

37 de minute este toată înregistrarea, cred că s-a terminat bateria apoi. Se aude exact lovitura!”, a declarat Valentin Olariu, tatăl băiatului decedat în accidentul din localitatea 2 Mai, potrivit antena3.ro.
Reamintim că în urmă cu câteva zile Vlad Pascu, un băiat de 19 ani, a intrat într-un grup de tineri în localitatea 2 Mai, în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Șoferul teribilist a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins ulterior de polițiști.

Din nefericire, inconștienta lui a avut urmări catastrofale. Roberta și Sebi, doi dintre tinerii care se numărau printre victime, au murit pe loc. În urma tragediei, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se stabili exact în ce împrejurări a avut loc nefericitul eveniment.