Anamaria Prodan are un nou iubit. „Sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Nu a făcut școala pe scări.”

Anamaria Prodan și-a refăcut viața sentimentală, însă continuă cu atacurile la adresa fostului soț.

Anamaria Prodan, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, a fost mult timp implicată într-un scandal de proporții atunci când Laurențiu Reghecampf a părăsit reședința conjugală și s-a mutat cu iubita sa, Corina Caciuc, care urmează să aducă pe lume al doilea copil al său și al antrenorului.

Ulterior, în spațiul public, impresara a făcut numeroase acuzații la adresa fostului său partener, fiind total dezamăgită de gestul acestuia de a-și părăsi familia pentru o altă femeie.

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a încercat să-și refacă viața amoroasă în compania lui Flavius Nedelea, însă relația lor nu a fost una de lungă durată. Acum, însă, se pare că impresara și-a găsit fericirea în compania unui bărbat misterios.

În cadrul unui interviu pentru WOWnews, impresara a vorbit despre bărbatul misterios din viața sa, refuzând să-i dezvăluie identitatea.
„Sunt un om bun din măduva oaselor. Dumnezeu niciodată nu o să lase oamenii buni să pățească ceva rău. Da, este adevărat (nr. că are un nou iubit). Am hotărât cu copiii mei să ținem departe toate problemele personale ale familiei noastre. Eu m-am născut în lumina reflectoarelor, este viața mea și cine mă cunoaște știe asta. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Un bărbat care nu a făcut școala pe scări, nu l-am inventat eu, nu i-am construit eu cariera, un bărbat care mă susține el pe mine. E minunat să ai un astfel de om lângă tine.”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, atac subtil la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Deși se pare că și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, impresara nu poate să treacă în totalitate pentru trădarea de care a avut parte de la fostul soț, despre care spune că a ajuns cunoscut doar datorită ei.

„ El, Laurențiu Reghecampf, a fost soțul Anamariei Prodan. Toată viața. M-a strigat pe mine cineva vreodată doamna Reghecampf? Pe el l-au strigat toți domnul Prodan .”, a spus Anamaria Prodan în cadrul podcastului moderat de Viorel Grigoroiu.