Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni: “Avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon și mai găseam…”

Invitat în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Iancu Sterp a făcut acuzații grave la adresa lui Zanni și a oferit o serie de dezvăluiri din culisele Survivor All Stars, surprinzând pe mulți cu ceea ce a povestit. Printre altele, fostul concurent susține că Zanni ar fi primit pachete cu mâncare și ar fi avut acces săptămânal la telefon.

Survivor All Stars și-a desemnat câștigătorul, Zanni fiind cel care a triumfat în sezonul suprem, după ce anterior a câștigat și trofeul Survivor în 2021. În finală a ajuns și Iancu Sterp, care acum i-a adus o serie de acuzații fostului său adversar, mai ales după declarațiile făcute de Zanni atât în finală, cât și în cadrul aceleași emisiuni unde și fratele lui Culiță Sterp și-a exprimat nemulțumirile.

Iancu Sterp, acuzații grave la adresa lui Zanni

Iancu Sterp a vorbit deschis despre ceea ce l-a deranjat, începând cu eliminarea lui Zanni din concurs. El a dezvăluit că Zanni ar fi primit pachete săptămânale și ar fi vorbit la telefon, fără ca staff-ul Survivor să fie la curent cu aceste fapte.

„El a fost eliminat, asta m-a deranjat foarte tare și o să spun adevărul. Zanni a spus că eu am stat pe spate și mă uitam la Războinici cum se bat. A fost exact invers. Zanni avea pachet săptămânal de mâncare, avea telefon. Cei din stafful Survivor nu știau, bănuiau, dar nu l-au prins niciodată. Nu ne dădea nimeni mâncare în plus, dar dacă noi ne fofilam, poate reușeam. Eu mă duceam noaptea la furat, la tomberon, și mai găseam sandwich-uri… Echipa de producție arunca la gunoi, pentru că nu mai știau”, a spus Iancu Sterp la PRO TV.

Iancu Sterp: „Era un localnic care îi dădea bani de la început”

Dezvăluirile lui Iancu Sterp nu s-au oprit aici. El a povestit că Zanni se comporta în emisiune în funcție de informațiile primite „din afară”, atunci când vorbea la telefon, și de aici ar fi provenit schimbarea de comportament față de colega sa, Ștefania.

„Era un localnic care îi dădea bani de la început. Mai mulți Faimoși au făcut această combinație. S-a spus că Culiță mi-a lăsat terenul pregătit. Culiță s-a descurcat mai bine decât mine acolo. Eu îmi rupeam picioarele căutând mâncare. El stătea pe spate, venea pachetul și avea și telefon. În fiecare luni când își lua pachetul, el stătea pe telefon 1-2 ore, cât voia el.

Zanni a făcut-o la un moment dat pe Ștefania Ștefan „caracatiță”. A văzut că lumea îl critica și a venit supărat, spunând ce zice lumea de el. La duel cu Ștefania Ștefan, Zanni a spus că e cu o fată superbă la duel. Și-a schimbat imediat atitudinea. Vedea ce zice lumea și știa cum să se comporte mereu, pentru că era la curent cu tot ce se întâmplă”, a mai spus Iancu Sterp.

Zanni: „Iancu nu ar fi meritat să câștige”

Invitat și el la Măruță, Zanni a declarat că Iancu Sterp nu ar fi meritat niciodată să câștige, acuzându-l că s-a ascuns în spatele Războinicilor.

„Foarte mișto și TJ, numai că am avut o răceală pe care nu am înțeles-o și nici nu mai vreau. Acum ne-am împăcat, dar nu vreau să mai zic nimic. Iancu nu, niciodată, el s-a ascuns în spatele Războinicilor. Eu, dacă sunt lider la Faimoși, nu puteam să mă ascund în spatele lor și să-i las pe ei să lupte, iar eu să zâmbesc din spate. Mereu m-am pus în fața lor, i-am protejat, ceea ce Iancu nu a făcut. El a zâmbit când Maria Chițu a plecat, la fel și la Ștefania Ștefan. Dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum pot eu să te iau drept adversar adevărat?”, a spus Zanni în emisiunea lui Cătălin Măruță.