Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa. Vestea nefericită a fost făcută de partenerul de viață, Claudiu, alături de care a avut o relație timp de 15 ani.

Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeie
Anca Molnar, un make-up artist cunoscut din România, a încetat din viață la 35 de ani. Ultima postare transmisă de femeia care nu și-a pierdut speranța până în ultima secundă. A fost operată de două ori pe creier.

Tânăra din Timișoara, care lucra ca dermopigmentist la un salon de înfrumusețare, avea mare încredere în cadrele medicale. A stat demnă în fața cancerului de care suferea și era extrem de iubită de clientele sale.

A lăsat în urma sa un soț și un fiu. Partenerul de viață, Claudiu Molnar, este cel care a făcut anunțul morții pe rețelele de socializare. Bărbatul a dezvăluit care au fost cuvintele pe care le-a avut make-up artistul înainte să plece la cele veșnice.

„Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele… Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața.

Zâmbetul meu să vă rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori să iau telefonul în mână pentru ultima dată și să vă las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin!

Eu, Anca Molnar am plecat… Acasă. Dar de acolo voi continua să vă veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele. Din când în când am să vă fac cu ochiul!”, este mesajul de adio lăsat de Anca Molnar, scrie wowbiz.ro.