Ce mesaj a transmis fratele Mădălinei Manole despre fiul acesteia. Ți se rupe sufletul

Fratele regretatei artiste Mădălina Manole a transmis recent un mesaj emoționant despre nepotul său, fiul Mădălinei, care a împlinit 15 ani. Mesajul plin de dragoste și nostalgie a adus lacrimi în ochii multora, amintindu-le de legătura specială dintre Mădălina și fiul său. Acesta a vorbit despre copilărie, vise și speranțele pentru viitorul nepotului său, oferind o perspectivă profund emoționantă asupra vieții după pierderea artistei.

Un mesaj plin de amintiri și dor
Fratele Mădălinei Manole a început mesajul prin a se adresa prietenilor și urmăritorilor săi, cerându-și scuze dacă a fost prea insistent cu postările despre ziua de naștere a nepotului său. „Cred că v-am zăpăcit astăzi cu ziua nepotului meu, sper că nu v-am plictisit, sper că nu am fost penibil cu ceva anume! Gata! Acum sunt la gârlă, așa cum îi spuneam Buzăului când eram mici și mergeam la scăldat! Vreau să mă răcoresc puțin după o zi toridă! Aici este locul copilăriei noastre, acum s-a mai schimbat peisajul!”, a scris el.

El a continuat povestind despre dorința Mădălinei de a-l aduce pe fiul său la locurile copilăriei lor. „Aici vroia Mădălina să-l aducă pe pui mic în vacanțe! Când o să mai crească, îl aduc eu cu Mihai și o să-i arăt locurile copilăriei mamei lui!”.

Dorințele și visele Mădălinei pentru fiul său
Fratele artistei a descris cu emoție cum Mădălina și-ar fi dorit să-i insufle fiului său dragostea pentru muzică, așa cum făcuse cu nepotul său, Mihăiță. „Dacă mama lui ar fi trăit, cu siguranță îl lua cu ea pe scenă, așa cum făcea cu nepotul ei, Mihăiță! Așa i-ar fi insuflat, poate, plăcerea de a cânta sau măcar ar fi fost mândru că are o așa mamă! Mihăiță tremura tot când era lângă ea pe scenă!”, a rememorat el.

Acum, Mihăiță este un tânăr bărbat, iar fiul Mădălinei, aflat la vârsta adolescenței, are tot viitorul în față. Fratele Mădălinei a menționat și o discuție cu un medium, care i-a spus că Mădălina ar fi dorit să deschidă o școală de muzică pentru copii talentați. „Contele Incapuciato, așa cum își spune mediumul, a intrat în contact cu ea! Și spunea că Mădălina ar fi vrut să-și deschidă o școală de muzică, cu mulți copii talentați! Vă închipuiți, micuța Mădălina, micuța Rebecca și mulți alți copii pe care îi vede Mădălina cântând foarte bine, puiul ei poate, ar fi fost acolo, în școala deschisă de ea!”.

Urări și speranțe pentru viitor
Fratele Mădălinei Manole și-a încheiat mesajul cu urări calde și pline de speranță pentru viitorul nepotului său, împlinind vârsta de 15 ani. „Ce să-i doresc nepotului meu la împlinirea vârstei de 15 ani?! Pe lângă la mulți ani fericiți și sănătoși, vreau să-i urez baftă la capacitate, presupun că este clasa a 8-a! Să-și urmeze visele, ceea ce simte că vrea să facă în viață!”.

El a subliniat importanța ca nepotul să urmeze drumul care îl face fericit, indiferent de presiunile externe. „Dacă vrea să fie muzician, să urmeze un liceu de muzică, dacă vrea să fie doctor, să urmeze medicina, informatician, să facă ce-i place, nu neapărat ce-l împinge tutorele să facă! El a urmat conservatorul și a ajuns să facă sonorizarea la anumite spectacole, bine, nu-i urât nici lucrul ăsta, dar Mădălina și-ar dori să ajungă mult mai sus! Până la urmă, să fie sănătos, asta este cel mai important!”.