Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin. Ce a pățit aceasta pe când se afla în vacanță în Franța “Ca din pământ, ca din nimic a apărut”

Sora Ronei Hartner a trecut printr-o experiență bizară, pe când se afla în Franța. Este convinsă că Rona a vrut să-i transmită un semn.

La aproape opt luni de la înmormântare, Rona Hartner i s-a arătat sorei ei. Rinda Hartner era în vacanță în Franța, când a avut o experiență de-a dreptul ciudată.

Sora Ronei Hartner a avut parte de un semn divin. Ce a pățit aceasta pe când se afla în vacanță în Franța “Ca din pământ, ca din nimic a apărut”
La opt luni de când Rona Hartner a plecat din această lume, sora ei, Rinda Hartner, mărturisește că a primit un semn divin de la regretata artistă.

Rona Hartner s-a stins din viață în noiebrie 2023, la doar 50 de ani. Ea a pierdut lupta cu cancerul, o veste cutremurătoare pentru cei care o cunoșteau și o admirau.

Sora ei, Rinda Hartner, nu poate să treacă peste această pierdere. Ea zice că de când și-a dus sora pe ultimul drum, i s-au întâmplat tot felul de lucruri bizare.

Recent, ea a călătorit în Franța și a vizitat locurile pe care le frecventa Rona. În ziua de Paște, o străină i-a sugerat să viziteze Notre Dame du Cap Falcon, povestindu-i că acolo cânta o femeie care a murit cu puțin timp în urmă.

Experiența bizară care a lăsat-o fără cuvinte. Ce a pățit sora Ronei Hartner
Nu i-a venit să creadă când și-a dat seama că străina vorbea, de fapt, despre sora ei, Rona Hartner. Doamna a apărut de nicăieri, ceea ce o face pe Rinda să creadă că sora ei a vrut să îi transmită un mesaj din lumea de dincolo.

„De la înmormântarea Ronei, s-au mai întâmplat anumite lucruri bizare, ca semn de la ea. Îmi amintesc că, de Paște, când m-am dus în Franța, ca să o vizitez pe mama, am decis să ies cu un prieten de familie și să ne plimbăm prin locurile unde Rona obișnuia să facă plajă. Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau.

Ne-am dus spre stația de autobuz și, ca din pământ, ca din nimic, a apărut o doamnă, mai în vârstă, care ne-a întrebat unde mergem. Ne-a recomandat brusc să vizităm Notre Dame Du Cap Falcon, unde există și un loc de rugăciune, o capelă, și unde cerul se împreunează cu marea. Acolo e și un loc de reculegere pentru cei care au murit departe de casă.

Ne-a zis că, acolo, în capelă, cândva, cânta o fată tare frumoasă, care a murit anul trecut. Era vorba chiar despre sora mea, îi știa și numele”, a declarat Rinda Hartner, potrivit click.ro.