Nu mai cheltui inutil – Cum să-ți vopsești părul și să-i revigorezi nuanța naturală fără să folosești vopseluri cu chimicale

Produsele pentru îngrijirea părului disponibile în comerț sunt pline de chimicale periculoase care deteriorează în timp firul de păr.

Află cum poți să obții efectele dorite într-un mod perfect natural, ca să nu te mai expui la chimicale agresive la vopsirea părului.

Ca să-i conferi părului o strălucire de invidiat, amestecă o lingură de ulei de măsline cu o lingură de miere și gălbenușul unui ou. Aplică preparatul pe părul umed și masează încet pielea capului.

Acoperă-ti părul cu o mască pentru baie și lasă pasta să acționeze timp de 20-30 de minute. Spală apoi părul ca de obicei, folosind șampon cu acțiune blândă și apă caldă.

Dacă vrei să deschizi culoarea părului cu câteva nuanțe, poți folosi miere, scorțișoară și zeamă de lămâie.

Într-un recipient din plastic, amestecă 4 linguri de praf de scorțișoară cu 2 linguri de miere și una de zeama de lămâie. Aplică preparatul pe părul umed și întinde-l prin pieptănare.

Învelește apoi părul în folie de plastic și lasă masca să acționeze timp de 2-3 ore. La final, spală părul bine cu șampon.

Cu cât lași preparatul să acționeze mai mult pe păr, cu atât nuanța obținută va fi mai deschisă. Efectele sunt impresionante!