Adriana Bahmuțeanu, amănunte despre ultimul an din viața Cristinei Țopescu

Numeroase vedete au reacționat după m0.rtea subită a Cristinei Țopescu. Jurnalista s-a stins în urmă cu două săptămâni în preajma Anului Nou, din motive încă necunoscute.

Cristina Țopescu a mur.t și a lăsat în urma ei numai durere și dor. Una dintre vedetele care și-au exprimat regretul față de m.artea tragică a jurnalistei este Adriana Bahmuțeanu, care susține că fiica regretatului mare comentator sportiv Cristian Țopescu, a suferit de depresie. În ultimul timp ar fi preferat să stea mai mult singură, motiv pentru care s-ar fi și retras din viața publică.

„Și-a dus tristețile cu ea într-o altă lume, o lume fără spoială refectoarelor, fără falsitatile oamenilor, fără ipocriziile și răutățile care îi provocau atâta suferință! O ființă caldă cu suflet bun, care ajută cu drag pe oricine, care iubea animalele mai mult decât pe ea însăși și-a găsit sfârșitul singură, așa cum a și trăit în ultimii ani. Din păcate, Cristina se retrăsese din viață publică, refuză contactele cu cunoscuții sau ieșirile în oraș, suferea de o depresie cumplită! Și nimeni din cei puțini rămăși jurul ei nu a reușit să o ajute fiindcă ea dorea să fie lăsată în pace!!!
Păcat, mă doare sufletul!!!
Rămas bun, Cristina Țopescu!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu, pe Facebook.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, după ce timp de mai bine de trei săptămâni apropiații nu au mai auzit nimic despre ea. În urma aut0psiei nu s-a putut stabili cauza exactă a m0rții, iar ancheta pr0curorilor este în desfășurare.