Băiețelul Mădălinei Manole a împlinit 12 ani. De ce nu îl lasă Petru Mircea pe unchiul său să îl vadă: „Plin de ură și venin”

Băiețelul regretatei Mădălina Manole a împlinit recent 12 ani, însă unchiul său, Marian Manole, nu a putut să îl vadă nici măcar cu această ocazie. Tatăl celui mic, Petru Mircea, nu i-ar permite unchiului să își vadă nepotul, la fel procedând și cu părinții artistei până ca aceștia să moară. Războiul dintre familii continuă cu vorbe grele și regrete.

Lupta continuă între Petru Mircea și Marian Manole, fratele regretatei cântărețe Mădălina Manole. Cei doi sunt la cuțite de când artista a murit, pe 14 iulie 2010, și nici măcar acum unchiul lui Petru Jr. nu este lăsat să își vadă propriul nepot. Cu ocazia aniversării a 12 ani, Marian Manole a dorit să îi ofere un cadoul celui mic, însă Petru Mircea a refuzat categoric, ba chiar la gonit pe bărbat atunci când a venit acasă la el.

Marian Manole are interzis să își vadă nepotul, pe Petru Jr.
Familia regretatei artiste nu l-a mai văzut pe Petru Jr. de când era doar un bebeluș, Petru Mircea ținându-l departe de rudele mamei sale odată cu decesul acesteia. Părinții vedetei au murit cu regretul că nu și-au putut vedea nepotul crescând, iar acum unchiul său se războiește pentru a putea să se bucure măcar puțin de cel mic. Din păcate, Marian Manole susține că Petru Mircea l-ar fi blocat peste tot, pentru a nu mai lua legătura cu el, și chiar l-ar fi gonit de la poartă atunci când a venit să vorbească cu cel mic.

„Am rugat un văr să-l sune! Eu sunt blocat (n.r. pe telefon). Să-l roage să ne primească și pe noi câteva minute duminică, să-i dăm cadourile lui Petru jr, nepotul meu și vărul lui Mihai! Aștept răspuns! Dar nu cred că acceptă! Acum două luni, când am fost la Otopeni, era plin de ură și venin! Mi-a interzis să mai calc pe acolo! Mi-a vorbit urât, atunci, la poartă!”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

Totuși, pentru a-i ura ceva frumos cu ocazia zilei sale de naștere, Marian a scis pe Facebook un mesaj emoționant și a postat și un filmuleț: „La mulți ani, băiatului Mădălinei, nepotul meu, Petru Junior, care astăzi (n.r. 8 iunie) împlinește 12 ani! Îi urez să fie sănătos, să crească mare și frumos, ca mama lui, și toate visele să i se îndeplinească! La multi ani, Petru!”.

În martie, un alt conflict a avut loc între Petru Mircea și Marian Manole. Cel din urmă a mers acasă la fostul soț al artistei alături de fiul său, iubita lui și sora acesteia, de vârsta lui Petru Jr. Tatăl biețelului Mădălinei Manole nici nu a vrut să audă de vreo întrevedere între cel mic și rudele sale, ba chiar i-ar fi vorbit foarte urât lui Marian și i-ar fi gonit pe toți de la poarta lui.

„Nu m-a primit în curte. L-a chemat nevastă-sa afară, a venit la poartă, a deschis și a început să țipe și să urle, că ce caut acolo! Și să mă amenințe că n-am ce căuta pe proprietatea lui să văd nepotul! Că nu o să-l văd niciodată! A făcut foarte foarte urât, că s-au speriat și copiii! Eram și cu mama fetelor! Femeia i-a dat un platou cu prăjituri făcut special pentru cel mic! De abia le-a luat, femeia îi vorbea frumos, respectuos! I-a zis lui Mihai că atâta timp cât vin eu acolo, el nu o să-și vadă vărul! Și ne-a trântit poarta în nas! O să încerc să-l mai înduplec!”, a mai declarat Marian Manole.

Fratele Mădălinei Manole a mai adăugat că Patru Mircea l-ar fi mințit, amănând mai mereu momentul în care fiul său, Mihai, își va cunoaște vărul, pe Petru Jr. Speră totuși ca următoarea dată când va încerca să îl vadă pe cel mic, Petru Mircea să fie mai îngăduitor, deși șansele, spune acesta, sunt aproape inexistente.