Uită-te cu atenție la imaginea asta. Câți cai vezi? Nu trișa, salvează numărul și citește mai jos ce spune asta despre tine.

Dacă vezi un singur cal, s-ar putea să nu fii foarte atent și să observi doar lucrurile de la suprafață. Asta înseamnă că ești o persoană care ia decizii foarte repede, după impuls. Asta te face un bun jucător și un bun lider care ascultă părerile și ideile celor din jur. Ești capabil să citești oamenii după prima interacțiune și nu ai nevoie de foarte mult timp să cunoști un om.

Dacă vezi între 5 și 10 cai, înseamnă că ești o persoană care ia lucrurile în serios. Încerci să dai totul din tine și ești o persoană perfecționistă, rezonabilă și mereu atentă la sarcini. Îți place să programezi totul și ai pretenția ca toată lumea să se țină de planurile făcute împreună. Nu-ți plac oamenii care întârzie și încerci să te înconjori de oameni calculați.


Dacă vezi 11 cai sau mai mulți, ești o persoană foarte atentă la detalii căreia nu îi scapă nimic, niciodată. Ești tipicar și vrei ca lucrurile să fie făcute într-un anumit fel. Ai strategie pentru orice și vrei mereu ca oamenii să se țină de ea. Din acest motiv aștepți mereu rezultate excelente și, de cele mai multe ori, le primești.