Adela Popescu a implinit 33 de ani. Ce gest frumos a facut Radu Valcan pentru sotia sa

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea”, a implinit ieri, pe data de 9.10, 33 de ani, iar pentru ea, ziua a început cum nu se putea mai bine. Primul care a surprins-o a fost chiar soțul ei, Radu Vâlcan, care i-a făcut public o declarație de dragoste.

Radu a decis să o ducă pe Adela la sediul Pro tv cu mașina, pentru ca sărbătorita să poată sta mai mult pe telefonul mobil, pentru a răspunde tuturor urărilor venite din partea prietenilor.

“M-am gândit s-o duc eu la platou pentru că sigur va sta numai pe telefon.? La mulți ani, iubirea mea!?☺️?” este mesajul scris de soțul Adelei, în dreptul selfie-ului postat pe contul de socializare.

Adela Popescu și-a cunoscut soțul pe platoul de filmare Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire și Onoare în 2010, iar după cinci ani de relație s-au căsătorit. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat pe care l-au numit Alexandru, iar în decembrie 2018 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, Andrei.

A fost logodită cu Dan Bordeianu
Adela și actorul Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea de la Acasă TV în 2004. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferența de vârstă nu i-a împiedicat deloc. Între ea și Dan, iubitul din telenovelă, s-a înfiripat o poveste de dragoste și în realitate.
Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor”, a dezvăluit scenaristul. Așadar, scena cu preoții și cu jurămintele făcute de personajele din „Numai iubirea” nu a fost altceva decât înregistrarea unui moment care s-a desfășurat în realitate. Logodna Adelei cu Dan a rămas, însă, cunoscută doar amicilor foarte apropiați. Au avut o relație timp de 4 ani, s-au despărțit în primăvara anului 2007.