Cel mai bun test al vietii la mine s-a potrivit perfect

Intotdeauna am crezut ca educatia il face pe om, si mai mult decat atat, cartea il face pe om. Am ajuns la concluzia asta dupa multi ani de studiu si dupa multe teste facute atat pe copiii mei cat si pe alte persoane.

Spune-mi ce carti iti plac, ca sa iti spun cine esti, sau spune-mi cum citesti informatia ca sa iti spun cine esti.

Discut destul de des cu prietenii mei despre informatiile despre pescuit, care adesea nu includ totul.

Toata lumea crede ca e greu sa vorbesti si sa faci teorie despre un sport, ca pana la urma pescuitul este un sport, dar uite ca nu este asa. Sporturile trebuie si ele invatate teoretic inainte de toate. Adevarat ca practica e cea mai buna, dar si teoria este buna.

Astazi am ales sa vorbesc despre pescuit, in urma cu ceva vreme am avut un interviu cu baiatul de la pescar informat si am inteles ca pescuitul nu e o stiinta exacta, dar trebuie intotdeauna tinut cont de cateva lucruri.

Stiu ca sunt foarte multi pescari printre voi si chiar si in ROmania sunt cateva milioane de pescari. Din discutiile avute cu Andrei de la pagina Pescar Informat, am inteles ca preferam pescuitul la crap, cu scule usoare si fine si daca se poate pe balti private unde peste este usor de prins.

Aceasta pagina face periodic statistici despre pescuit si despre pescari si spune ca anual numarul de pescari romani creste cu circa 3-4%, asta inseamna ca la fiecare 100 pescari, mai apar 3-4 care tocmai au luat acest microb.

Nu suntem tocmai o natie care sa manance peste indeosebi demult, dar ne place sa il prindem, nevoie mare. Din cercetarile celor de la pescar informat se pare ca am inceput sa eliberam pestii din ce in ce mai mult, practicand stilul catch and realease.