Grupul Divertis, lovit de Covid-19. Actorul Toni Grecu, internat în stare gravă la Terapie Intensivă

Încă un mare actor este infectat cu Covid-19 și se află în stare gravă la Terapie Intensivă. Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, apreciat de milioane de români. Artisul a dezvoltat o formă gravă a bolii, iar în prezent se află la Institutul „Matei Balș”.

Când a fost internat în spital Toni Grecu
Toni Grecu, membru grupului DIVERTIS, a fost internat la patru zile după ce a început să acuze simptome specifice bolii. În prezent, starea sa de sănătate este îngrijorătoare, potrivit surselor medicale care au dezvăluit această informație pentru Gândul.ro.

„Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, potrivit Gandul.ro.

Momentan, toți românii așteaptă cu sufletul la gură să primească vești îmbucurătoare despre artist, iar până atunci nu ne rămâne decât să ne rugăm ca starea de sănătate a artistului să evolueze favorabil.

În urmă cu puțin timp, Toni Grecu dezvăluia că îi este dor de viața de dinainte, de toate momentele în care străzile erau pline de oameni, iar inima orașului bătea neîncetat.