Ionuț Popa a murit chiar de ziua lui Gigi Becali! A așteptat în zadar ajutorul latifundiarului

Fotbalul românesc și -a mai pierdut unul dintre personajele carismatice. Antrenorul Ionuț Popa a pierdut în cele din urmă lupta cu boala care îl măcina de multă vreme, suferind joi, 25 iunie, un nou stop cardio respirator, care i s-a dovedit a fi fatal, cu toate eforurile făcute de medicii de la ATI la Spitalul Județean Arad.

Pierdem astfel încă un om care a respirat o viață fotbal, care a mâncat fotbal pe pâine și care a dăruit tot ceea ce putea sportului pe care l-a îndrăgit atât de mult încât viața sa s-a confundat adeseori cu pasiunea.

Ionuț Popa rămâne un personaj aparte pentru iubitorii fotbalului din România și prin celebrele sale replici din interviurile acordate, arătând dincolo de fața profesionistului și o latură de om hâtru, șugubăț, care știe să stârnească zâmbete chiar și pe cea mai puternică furtună.

De ce a murit Ionuţ Popa: i s-a descoperit o tumoră la creier
Ionuț Popa a murit la Spitalul Județean Arad, acolo unde fusese adus în data de 9 iunie, după ce suferise un stop cardio-respirator și a avut nevoie de manevre de resuscitare. A fost transferat pe secția ATI, unde a stat în comă, apoi în moarte cerebrală până joi, 25 iunie, când a fost constatat decesul după un nou stop-cardiorespirator suferit.

Suferința fostului antrenor a fost provocată de apariția unei tumori maligne la creier pe care medicii au declarat-o inoperabilă. Multă vreme situația sănătății sale a fost ținută cât de cât sub control, tumoarea nemaicrescând, însă după ultimul tratament medicamentos luat de cel alintat Popică, situația s-a înrăutățit brusc și a evoluat galopant în decurs de câteva luni de zile.

Popa a murit chiar de ziua lui Gigi Becali, omul care îi promisese ajutorul
Printe cei care își arătaseră disponibilitatea să îl ajute pe tehnician să depășească problemele de sănătate era și Gigi Becali, însă promisiunile latifundiarului au fost doar… promisiuni.

„Nu m-a ajutat cu nimic! Sub nicio formă, dar să știți că nu sunt supărat pe el. Nimeni din familia mea nu l-a sunat să îl roage să mă ajute și nici eu nu l-am sunat de când sunt bolnav. Dânsul a afirmat public că este dispus să mă ajute. Eu doar am văzut ce a declarat. Am mai primit câteva ajutoare de pe la unele persoane, însă doar fiica mea și soția au stat în permanență lângă mine. Le mulțumesc din suflet, deoarece nu mă simt singur în aceste momente”, spunea Ionuț Popa la începutul anului. sursa: fanatik.ro