Wow! Transformarea uluitoare a fetitei Gabrielei Cristea! Victoria este atat de frumoasa si de dragalasa, incat a topit inimile internautilor! Mai multe imagini, AICI

Gabriela Cristea si Tavi Clonda au devenit parinti anul trecut, la finalul lunii septembrie. Fiica lor, Victoria, este absolut superba si s-a transformat mult in cele cinci luni de viata. Fetita arata ca o mica printesa, cu ochii verzi si tenul frumos si curat. Are o privire angelica si le-a umplut de fericire vietile mamei si tatalui ei.

Mandra de mostenitoarea ei, vedeta tv posteaza des poze cu minunea ei, imaginile strangand mii de aprecieri. De curand, Gabriela Cristea a tinut sa le explice admiratorilor nelamuriti ca nu a ramas insarcinata datorita tratamentelor de fertilizare, ci natural. Indragita vedeta a rabufnit din cauza unei femei care a acuzat-o ca minte cand spune ca nu a ramas gravida gratie procedurilor la care ar fi apelat.

„Doamna, va rog sa imi aratati acele declaratii. Vorbiti prostii, nu am cum sa spun un lucru care nu mi s-a intamplat. Niciodata nu am avut o problema din a recunoaste ca fac tratament pentru copil la momentul la care am facut. Este adevarat ca nu am discutat foarte mult pe acesta tema, pentru ca mi s-a parut o situatie mult prea intima si dureroasa, (femeile care au trecut prin experiente similare stiu ce zic) dar nu am cum sa le “vand” doamnelor care isi doresc sa aiba un copil nu stiu ce tratamente sau sa le dau sperante desarte in conditiile in care ele chiar se agata de orice intr-o asemenea situatie. Va rog sa va pastrati bunul simt si sa nu mai faceti afirmatii pe care sa mi le atribuiti pentru ca habar nu aveti cam cate sperante puteti narui. In rest, va doresc sanatate multa si sper sa nu treceti prin asa o situatie”, a fost raspunsul vehement al Gabrielei Cristea pentru fana care a deranjat-o.

 

sursa