Această femeie s-a deghizat și s-a dus direct la grădinița fiul ei, toată lumea a râs de ea, dar când au aflat motivul pentru care a făcut asta, au început să plângă, uite de ce umbla îmbrăcată așa

Indiferent de situație, atunci când ai copii, aceștia nu trebuie să ducă lipsa niciunuia dintre părinți. Dar se întâmplă, uneori, ca lucrurile să nu se întâmple exact cum ni le imaginăm ori cum ni le dorim și trebuie să facem față realității.

Același lucru l-a făcut și această mămică, cu doi copii. Realitatea faptului de a fi părinte singur nu poate fi înțeleasă de cei care își cresc împreună copiii. Trebuie să fii și mamă și tată sau tată și mamă, după caz, ca să te ocupi de mesele copiilor, de școală, de educație, de un job care să le asigure măcar un trai decent.

Whitney Kittrell este singură de trei ani, iar de atunci crește tot singură cei doi copii. Scopul tinerei este să le arate copiilor că sunt iubiți necondiționat și face tot posibilul să aibă amintiti frumoase împreună.

„Mi-am promis mie însămi că o să fac tot ce pot, chiar dacă asta înseamnă că ies din zona mea de confort pentru a le oferi copiilor o viață normală ca a altor copii!”, a declarat mama.

Într-o zi, Whitney a fost surprinsă de fiul ei Lucas când a venit acasă de la grădiniță. L-a văzut cu o invitație în mână. La grădiniță se ținea Ziua taților și a gogoșilor, iar tânăra a simțit că i se rupe inima. Ingenioasă din fire, a găsit repede o soluție.

Cu toate că i-a propus tatălui ei să meargă cu Lucas, acesta a refuzat, dorind ca mama lui să-l însoțească.

Explicația puștiului este de-a dreptul emoționantă: a vrut să meargă cu Whitney pentru că ea îi este și mamă și tată.

Fără să stea pe gânduri, în ziua evenimentului, mama și-a luat un tricou, o șapcă de baseball și și-a desenat barbă pe față.

„Mi-era jenă, dar nu mă puteam opri din zâmbit când el m-a prezentat prietenilor săi drept mama lui, ca apoi să adauge că îi sunt și tată.”, a mai povestit Whitney.

În ciuda tuturor lucrurilor pe care le face pentru copiii ei și pe care le oferă, tânăra are moment când nu are încredere în ea, pentru că nu știe dacă reușește să își crească copii așa cum trebuie.

Eu spun că este un exemplu pentru noi toți! Tu ai face astfel de lucruri pentru copilul tău?