Ce prăjitură ți se potrivește în funcție de ZODIE. Balanțele au parte de TORTURI!

Îți vine să crezi sau nu, fiecare zodie are un desert care i se potrivește cel mai bine. Fiindcă planetele nu mint niciodată, citește mai jos pentru a afla cu ce anume ar trebui să te delectezi de ziua ta:

1. Vărsător – gogoașă în formă rotundă roz

Ești o persoană cu adevărat originală, foarte creativă, căreia nu îi e frică de schimbare. Celebrează-ți ziua cu o prăjitură la fel de ingenioasă ca tine.

2. Pești – brioșe cu căpșuni și șampanie Jell-O

La mulți ani, visătorule! Ești intuitiv, empatic și generos, ceea ce te face un prieten extraordinară. Împărtășește veselia de ziua ta cu prietenii mâncând aceste prăjiturele delicioase care abia vor ajunge pentru toată lumea.

3. Berbec – gogoașă cu tiramisu

Ești spontană, energică și îndrăzneață și ai nevoie de un desert care să anime petrecerea. Această combinație neașteptată de gogoașă și tiramisu ar trebui să facă exact asta.

4. Taur – prăjitură dulce făcută din clătite

Prietenii și colegii de muncă știu că pot conta pe tine, că ești practic dar adori dulciurile. Ești o persoană de încredere, muncitoare, căreia îi place să vadă că eforturile sale dau roade. Treci direct la bunătăți și gustă această prăjitură care sigur îți va plăcea.

5. Gemeni

Fiecare monedă are două fețe – și nimeni nu știe asta mai bine decât un Geamăn. Contrastul este ceea ce face ca acest desert alb-negru să fie atât de uimitor – la fel ca tine.

6. Rac – Strawberry Daiquiri Jell-O Shots

Răcușor, ești un prieten foarte loial și o persoană bună la inimă. Invită-ți grupul de prieteni să guste din aceste bunătăți care scot la iveală cheful de petrecere.

7. Leu – shake-uri cu alcool

După cum spune numele zodiei tale, ești regele junglei (ca să nu mai spunem și sufletul petrecerii). Gustul tău pentru aventuri poate fi satisfăcut cu acest desert extravagant creat ca să fie în centrul atenției.

8. Fecioară – băutură cu alcool și portocală

Fecioarelor precaute le poate lua ceva să iasă din carapace, dar merită să aștepți, deoarece sunt unele dintre cele mai afectuoase zodii. Știi ce mai merită așteptarea? Acest desert minunat pe care îl poți prepara cât ai clipi din ochi.

9. Balanță – prăjitură Pădurea neagră cu cireșe

Apreciezi lucrurile frumoase și cauți mereu echilibrul în viață, așa că vei iubi această prăjitură care atrage toate privirile și e combinația perfectă între ușor (e gata în 30 de minute!) și impresionant (toate acele straturi!).

10. Scorpion – prăjitura Hot Fudge Icebox

Scorpionii feroce și hotărâți își păstrează calmul indiferent de situație. Ce li se potrivește cel mai bine? Această prăjitură din trei ingrediente.

11. Săgetător – tort Brownie Brittle

Îți place să călătorești și îți aduci optimismul și simțul umorului peste tot cu tine. Și acest desert poate fi luat oriunde, pentru ca petrecerea să continue.

12. Capricorn – prăjitura Naked Peach Cobbler

Capricornii sunt definiți de concentrare și hotărâre, iar unul dintre principiile tale de bază, calitate-peste-cantitate, arată că apreciezi eleganța. Acest tort simplu e la fel de clasic ca și tine.

sursa: edamagazine.ro