Cum este sa traiesti cu cineva din zodia Gemeni: ce obiceiuri are!

Nativii din zodia Gemeni sunt facuti pentru comunicare si pentru observarea evenimentelor.

S-au nascut sa vorbeasca si par a avea raspuns pentru orice intrebare. In schimb insa nu sunt deloc niste buni ascultatori. Au o inteligenta uimitoare, sunt joviali si jucausi.

Iata cum este sa traiesti cu un nativ din zodia Gemeni

– au obiceiul de a enerva oameni doar pentru a se distra;

– nativii din zodia Gemeni sunt iertatori, insa pe cat de usor iarta, pe atat de greu uita; asa ca incearca sa nu superi un geaman;

– nu vrei sa calci pe coada un nativ din zodia Gemeni: stiu ce sa spuna ca sa te doara, asa ca la finalul conversatiei sigur vei plange;

– Gemenii nu au nevoie de prea mult somn, sunt pasari de noapte; chiar daca nu dorm, dimineata tot vor avea o energie debordanta;

– nu se indragostesc usor, dar au capacitatea de a-i face pe cei din jurul lor sa se indragosteasca rapid de ei;

– sunt niste persoane foarte directe: au curajul sa puna intrebari pe care nimeni nu le pune;

– in general sunt niste persoane tacute, dar daca se simt confortabil in prezenta ta, vorbesc foarte mult;

– cel mai mare defect al lor este ca sunt instabili emotionali. Pot trece extrem de rapid de la o stare de fericire la una de nefericire din cauza unui motiv minor;

– prefera sa aiba langa ei persoane care sa ii faca sa rada in permanenta.

Citeste si:
Gemenii fac planuri de nuntă sau pentru casa ideală. Cei singuri își pot întâlni marea iubire la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 26 februarie -4 martie pentru zodia Gemeni anunță realizări în familie, iar pentru nativii singuri, planuri de nuntă sau întâlnirea sufletului-pereche.

Luna Plină din noaptea de 1/2 martie va avea loc în zodia Fecioară și în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Gemenilor.

Astfel, nativii se vor bucura de succesul unei rude, vor cumpara o casă mai frumoasă ori vor face planuri pentru “casa ideală”, iar unii dintre nativi se vor gândi serios la căsătorie.

Cei singuri, ar putea să-și întâlnească, la început de martie, sufletul-pereche. Și, cum Venus, planeta Iubirii, este în casa Carierei, întâlnirea cu Marea Iubire ar putea avea loc la job sau la un eveniment profesional.

Pentru Gemeni, Luna Plină din 1/2 martie poate însemna și o mai mare atenție acordată siguranței familiei și stabilității financiare. Iar Mercur, planeta care îi patronează și care se află, de asemenea, în sectorul Carierei din astrogramă, îi poate ajuta să obțină avantaje extraordinare din noi contracte și afaceri.

Și chiar din prima zi a săptămânii, Luna, aflată în zodia Rac, va îndrepta atenția Gemenilor spre bani, iar zilele de marți și miercuri vor fi potrivite pentru negocieri.

Sfârșitul de săptămână va fi “dăruit” partenerului și copiilor, pentru că Luna se va afla în casa Iubirii din astrograma lor. Dar, dacă va apărea vreo oportunitate profesională, nativii vor reuși, cu dibăcie, să împace pe toată lumea.