Cum iubesc zodiile – De ce ajungi mereu să ai inima frântă!

Dragostea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate avea o persoană. Fiecare persoană iubește în felul ei și de aceea ajungem de cele mai multe ori să fim răniți.

Astrele ne dezvăluie cum iubește fiecare semn zodiacal și totodată, vor afla care sunt trăsăturile fiecărui nativ pentru a alfa mai multe despre jumătatea ta. Nu toate zodiile sunt făcute pentru dragoste adevărată sau de lungă durată. Iată de ce!

BERBEC – Dragoste fulgerătoare

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt foarte hotărâți, mai ales în ceea ce privește dragostea. Atunci când place pe cineva, îi va spune direct persoanei respective și nu se va ascunde cu nimic. Abordarea va fi directă și spectaculoasă.

Acești nativi se îndrăgostesc fulgerător și răspund imediat la semnalele pe care el primesc din partea persoanei iubite. Atunci când se îndrăgostesc sunt capabili de cele mai nebunești lucruri.

TAUR – Campionul longevității în relații

Taurii iubesc mai mult decât oricine stabilitatea și siguranța. Își manifestă iubirea mai mult fizic. Le este destul de greu să investească sentimente în cineva, însă în momentul în care fac acest lucru, o vor face pentru toată viața.

Dacă reușești să câștigi dragostea unui nativ din acest semn zodiacal, vei avea parte doar de lucruri bune. Acești nativi te vor face să te simți tot timpul iubită și apreciată.

GEMENI – Dragoste jucăușă și rațională

Nativii acestei zodii sunt destul de sensibili, deși nu ai spune acest lucru la prima vedere. Acești nativi își ascund foarte bine sentimentele în spatele rațiunii și în spatele cunoștințelor pe care le dețin.

Gemenii sunt maeștri în ale flirtului și stăpânesc foarte bine arta conversației. Pentru a se îndrăgosti, gemenii trebuie să stabilească o conexiune la nivel mintal cu persoana respectivă și nu percep o relație fără comunicare.

RAC – Dragoste tradițională și atașament față de familie

Această zodie este înzestrată cu multă sensibilitate, dar și cu mult romantism. Racii sunt ași în arta seducției și se bazează pe intuiție de cele mai multe ori. Deși se îndrăgostesc destul de repede, racii nu se aruncă cu capul înainte.

Doar dacă va considera că împărtășiți aceleași valori morale și doar după ce se va convinge de calitățile persoanei din viața lui se va deschide complet și abia atunci va putea avea o relație serioasă.

LEU – Dragoste strălucitoare și dramatică

Leii sunt foarte pasionali, se îndrăgostesc repede și atunci când o fac nu-ți ascund sentimentele. Leii sunt și pretențioși și le este destul de greu să găsească pe cineva care să fie bun pentru ei, din toate punctele de vedere.

Atunci când se îndrăgostește, nativul din leu este foarte loial și va fi cel mai bun prieten, te va sprijini orice ar fi și te va ajuta în momentele grele ale vieții. Va aștepta în schimb să fie divinizat de persoana iubită.

FECIOARĂ – Dragoste rezervată și practică

Acești nativi sunt extrem de exigenți și foarte pretențioși când vine vorba de iubire și de aceea le ia destul de mult timp să găsească pe cineva alături de care să-și întemeieze o familie.

Fecioarele sunt suspicioase și nesigure și au nevoie de multe dovezi de iubire până să se deschidă în fața ta. Acești nativi nu sunt adepții dulcegăriilor sau vorbelor și preferă să-și manifeste dragostea prin fapte.

BALANȚĂ – Iubire romantică și echilibrată

Acești nativi sunt extrem de romantici și de rafinați, însă cea mai mare greșeală pe care o fac este că încearcă de fiecare dată să-și schimbe jumătatea pentru a ajunge la o dragoste ca în filmele romantice.

Sentimentele și emoțiile nu sunt cele ma potrivite pentru acești nativi pentru că de fiecare dată trec sentimentele prin filtrul minții și de aceea nu sunt mereu fericiți în dragoste. Ar trebui să se mai lase purtați de val din când în când.

SCORPION – Dacă nu e pasiune, nu e nimic

Acești nativi sunt extrem de precauți și misterioși. Se implică cu greu în relații, însă în momentul în care se implică, o fac total. Acești nativi au un șarm aparte și sunt cei mai pasionali nativi din tot zodiacul.

Scorpionii sunt posesivi și le place să domine în relație. Dacă se întâmplă să fie răniți de persoană iubită, nu vor uita acest lucru niciodată. Nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură și merg pe principiul: „totul sau nimic”.

SĂGETĂTOR – Iubire exotică, fără limite

Fără doar și poate, prima iubire a acestor nativi este libertatea și nici iubirea pură nu îi poate convinge să renunțe la libertate. Persoanele care încearcă să priveze un săgetător de la libertate au toate șansele să îl piardă.

Dacă începi o relație cu unul dintre acești nativi, vei avea parte de aventura vieții tale. Săgetătorii se aprind foarte repede și cuceresc și mai repede atunci când sunt interesați de cineva. Nu sunt deloc timizi și de aceea, obțin ceea ce-și doresc de fiecare dată.

CAPRICORN – Dragoste profundă și durabilă

Capricornii sunt capabili de multă iubire, însă nu prea știu să-și exprime sentimentele. Se poate întâmpla să iubească doar o dată în viață, dar pentru totdeauna. Acești nativi sunt prudenți și răbdători și nu se aruncă cu capul înainte în relații.

Acești nativi sunt devotați și sunt dispuși să facă o mulțime de sacrificii pentru persoana iubită. Nu e place să aibă aventuri și preferă relațiile serioase și de lungă durată.

VĂRSĂTOR – Iubire nonconformistă și fragilă

Dacă se află lângă persoana potrivită, nativul născut în săgetător va fi cel mai devotat și sincer partener, în caz contrar va fi greu de suportat. Uneori, vărsătorii sunt distanți și reci, chiar și cu cele mai dragi persoane din viața lor.

Deși nu îți va arăta întotdeauna ce simte pentru tine, poți fi sigură că te iubește pentru că vărsătorii nu stau în relații unde nu există sentimente, însă acești nativi au probleme de exprimare a sentimentelor.

PEȘTI – Dragoste sacră, infinită

Atunci când iubesc, peștii au nevoie să se simtă ocrotiți și mai ales respectați. Dacă sunt răniți, se vor retrage în lumea lor și vor fi răniți în cel mai profund mod.

Peștii fac totul pentru persoana iubită, ajungând până la sacrificii. Acești nativi sunt sensibili, empatici și vor face chiar gesturi extreme pentru persoana iubită. Chiar dacă nu-și verbalizează sentimentele, îți va arăta că te iubește.

sursa: estisuperba.ro