Cum să îți alegi o soție bună în funcție de zodie. Uite cum sunt femeile după căsătorie

Ideea de căsătorie este ceva la care visezi încă de când ești un copil. Este ceea ce trebuie să faci; este viitorul tău. Ești învățat de la o vârstă fragedă de familii, de societate și chiar de horoscop că mariajul urmează cursul normal al vieții.

Când te căsătorești, o faci pentru tot restul vieții pentru că nu te gândești niciodată la începutul mariajului că o faci pentru ca apoi să divorțezi.

Din păcate și divorțul face însă parte din cursul vieții, doar că acesta este imprevizibil. De cele mai multe ori idealurile nerealiste duc la divorț.

Dar ceea ce ruinează într-adevăr o căsătorie este un conflict al personalității și de multe ori personalitatea ta este influențată de semnul zodiacal.

Există femei care s-au născut pentru a te face lumea lor, și femei care pur și simplu nu văd că exiști. Poți să eviți neplăcerile dacă oferi puțină atenție semnelor zodiacale și trăsăturilor care sunt influențate de acestea.

1. Săgetător

Dacă vrei să nu știi niciodată unde te situezi, atunci, fă tot posibilul să te căsătorești cu o femeie Săgetător. Aceste femei sunt remarcabile, atâta timp cât ajung să facă ceea ce vor.

Aceste femei sunt partenere de amor minunate, iar atâta timp cât poți să treci peste manifestările lor ciudate, poți avea o căsnicie aproape perfectă.
2. Vărsător

Femeia Vărsător este puternică și independentă si atunci, când nu se pierde în mintea și gândurile ei, ea este destul de disponibilă pentru a fi un partener de viață plăcut și darnic.

Singurul lucru pe care trebuie să îl urmărești este să nu devii plictisitor, deoarece nu poate și nu va tolera plictiseala într-o relație. Aceste doamne sunt inteligente, deci va trebui să ții pasul.

3. Gemeni

În timp ce începem să ne îndreptăm către cele mai puțin dorite tipuri de soții, vom vedea că femeile Gemeni sunt unele dintre cele mai iubitoare și mai potrivnice persoane pe care le vei întâlni vreodată. Până când, bineînțeles, interesele ei se schimbă.

O soție Gemeni este frumoasă atât fizic cât și spiritual, dar are o personalitate împrăștiată în sine. Ea îți va oferi loialitate și afecțiune,

dar ea este cu adevărat un reprezentant al Gemenilor, așa că îți poate arăta în orice clipă și o parte care nu îți va fi pe plac.
4. Pești

Dacă ești dispus să înțelegi nuanțele doamnei Pesti, vei lega o relație frumoasă, plină de înțelegere. Peștii sunt loiali si inteligenți.

5. Leu

Ai grijă la schimbările de dispoziție. Dacă nu obține ceea ce dorește, se poate manifesta în diferite feluri. Și știi că de multe ori îi rănim pe cei pe care îi iubim, așa că

pregătește-te pentru a lua loviturile, pentru că această doamnă nu se va mulțumi cu nimic mai mic decât ceea ce dorește, atunci când dorește. Ea vrea mereu totul sau nimic.
6. Taur

Te poți afla deseori în mijlocul unui conflict cu un Taur, dar vei descoperi că acest tip de confruntare are și un efect benefic și îți poate stimula căsnicia.

Femeile Taur sunt foarte inteligente, și se bucură și de un fizic remarcabil; iar ca soție, ți se va părea loială, precum și o figură a mamei incredibilă pentru copiii tăi.

7. Berbec

Femeile Berbec sunt glorioase, frumoase și minunate. Este foarte ușor să te îndrăgostești de o femeie Berbec. Ca soție, ea este incredibil de loială,

dar se așteaptă ca tu să plătești pentru loialitatea respectivă, și dacă nu contribui cu nimic în căsnicie, atunci ea va fi și prima care te va lăsa pentru altul.

Femeia Berbec este pasională și are un foc lăuntric, dar de același foc poți fi și ars dacă o dezamăgești.

8. Capricorn

Întreținerea unei gospodării, a afacerii și a copiilor este o chestie dificilă, dar făcând asta în timp ce mențineți o căsnicie fericită este genul de lucru pe care doar o femeie

Capricorn o poate face cu o mare finețe. Când te căsătorești cu o femeie Capricorn, te căsătorești având totul programat, aceasta fiind o femeie foarte organizată.

9. Scorpion

Nu este o alegere teribilă pentru partenerul de viață, o soție Scorpion va scoate la iveală cele mai bune lucruri din tine, sigur.

Trebuie să ai o răbdare de fier totuși, deoarece această femeie va cere de la tine mai mult decât ai putea da. O vei adora însă ca partener intim.

10. Fecioară

Uneori, cel mai bun lucru de spus ei este: “Da, draga mea.” Aceasta nu este o glumă. Dacă dorești să beneficiezi de abilitatea ei incredibilă de a te iubi și

de a te adora – ceea ce este foarte rar dar și foarte real – atunci trebuie să te obișnuiești cu ideea de a idolatriza-o.

11. Balanță

Aceste femei sunt idealiste și au în minte obiective pe termen lung, care te vor inspira și te vor încânta. Dacă soția Balanță nu primește ceea ce dorește prin bunătate,

va apela de câte ori e nevoie la mijloace manipulatorii. Femeile Balanță iubesc amorul și romantismul și sunt dispuse să experimenteze.

12. Rac

Dacă ești în căutarea loialității și a unei baze stabile bună, o soție născută sub semnul Racului este un partener ideal. Femeile Rac iubesc viața de familie și chiar iubesc căsătoria.

A te căsători cu o femeie Rac înseamnă că ai alături pe cineva care investește în uniune; ea nu te va minți niciodată. Intențiile ei sunt bune și și sincere, în ceea ce privește căsniciile, ea ar fi partenerul ideal.

sursa: defemei.net