Horoscop 7 ianuarie. O zodie va trece prin momente de criza. Ţie ce ţi-au pregătit astrele?

Ziua de 7 ianuarie aduce nu veşti bune pentru toate zodiile. Astrologii vorbesc depre posibile călătorii, împăcări, certuri, dar şi momente tensionate

Berbec:

Vi se cere imperios să participaţi la festivităţi religioase mai puţin obişnuite, ii invidiaţi pe cei care au o viaţă de familie liniştită. Apar stări de agitaţie nejustificată şi unele tulburări de somn supărătoare. Vă bazaţi întreg intervalul pe banii câştigaţi numai prin eforturi proprii.

Taur:

Nu te juca nici cu nervii celor din jur si nici cu rabdarea lor, pentru ca ai o atitudine superficiala care poate deranja pe multa lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atractia ta spre distractie.

Chiar daca tu te simti bine in pielea ta si ai tendinta de a le lua pe toate peste picior, nu ai alaturi de tine oameni la fel de relaxati.

Unii sunt prea rigizi, conservatori, invechiti si ar putea intelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovada de superficialitate din partea ta, ca atare ajusteaza-ti tonul in functie de interlocutor, tinand cont de toanele acestuia.

Gemeni:

Vă puteţi feri de dezamăgirile sentimentale prin diminuarea orgoliului. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi. Posibilă slăbiciune generală sau îngrijorare fără niciun motiv evident. Vi se reproşează că faceţi cheltuieli mult prea mari pentru unii membrii ai familiei.

Rac:

Persoana iubită vă adoră aşa cum sunteţi. Declaraţii erotice. Deveniţi, cam fără voie, sursa principală de finanţare în cuplu.

Leu:

Asocierile puse în practică în ultimele două luni se dovedesc aducătoare de succes. Vă afirmaţi în domenii la care altă dată nu îndrăzneaţi nici să visaţi. Este bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită.

Fecioară:

Deşi vă impuneţi să acţionaţi în continuare cu aceeaşi precizie şi abnegaţie, vi se impun restricţii iritante. Relaţiile cu partenerul de cuplu par anturajului mai tensionate.

Balanţă:

Cei care nu au rezistat în ultimele două luni la propuneri profesionale îndoielnice, au acum decepţii. Nativii cei mai fideli se bucură de toată atenţia partenerului de cuplu.

Scorpion:

Vă afirmaţi personalitatea în toate ocaziile şi vă faceţi indispensabil pentru toţi. Persoana iubită acceptă cu mult drag tot ceea ce îi propuneţi. Este indicat să fiţi prudenţi din punct de vedere financiar, pentru a vă asigura că resursele vor persista.

Săgetător:

Cei care încearcă să vă promoveze au intenţii mai puţin cinstite decât par la prima vedere. Nu scăpaţi în niciun fel de admiraţia persoanelor de sex opus din anturaj.

Capricorn:

Persoana iubita nu mai este alaturi de tine, asa cum ai dori. Ori a fost nevoita sa plece in alta parte si ii duci dorul, ori este chiar alaturi de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine.

Tot greul cade pe umerii tai, dar tu esti un as in domeniul comunicarii si vei gasi usor calea optima de a ajunge din nou la inima celui drag.

Ai un talent aparte de a-l ajuta sa alunge grijile si problemele, ca sa restabiliti puntea care va unea altadata. De tine depinde sa refaci armonia!

Vărsător:

Cei intoleranţi vor fi marginalizaţi de colegi. Nu aţi mai manifestat până acum lipsă de înţelegere pentru greutăţile celor din jur. Doriţi transformarea persoanei iubite, pentru a vă servi scopul esenţial.

Peşti:

Prea energic, nu aveţi răbdare cu cei ce nu se bucură de aceeaşi vitalitate ca dv. Aveţi multe talentele native şi veţi vedea că şi banii se obţin mai lesne.

Sursa: a1.ro