Mamicile au luat foc cand au vazut imaginea. ”Doamne fereste…” Cum explica Simona Gherghe decizia pe care a luat-o legat de copiii ei

În luna mai a acestui an, Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară. Deciziile ei legate de cum își crește copiii au fost însă puse sub lupă de către mamele atotștiutoare de pe Facebook.

Simona Gherghe și-a exprimat nemulțumirea într-un videoclip pe pagina ei de Facebook. „M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame”, a zis ea, potrivit Libertatea. „Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”.

Criticile nu s-au oprit acolo însă. „M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă… I-am explicat, dar, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”, a mai zis ea.

„Mi-a spus că nu știu nimic, că nu citesc, pentru că îi dau copilului să mănânce pasat, și că nu-i dau cu furculița. Că nu i-am strivit mâncarea cu furculița. Știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem”.

Doua vorbe despre diversificarea lui Vlad si despre mamele “atotstiutoare”…😊👶

Publicată de Simona Gherghe pe Miercuri, 13 noiembrie 2019