Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Fericire mare în viața Simonei Halep. Tenismena a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, sportiva acceptând pe loc inelul de logodnă. Cum arată bijuteria?

Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă
Simona Halep, cerută în căsătorie de iubitul ei. Tenismena, în vârstă de 29 de ani, a avut parte de o adevărată surprinză din partea iubitului ei, Toni Iuruc. În urmă cu puțin timp, Simona Halep a fost cerută în căsătorie. Cei doi le-au dat mai multor prieteni apropiați o fotografie în care Simo purta inelul primit de la iubitul ei. Toni, 42 de ani, milionar machidon a mai fost căsătorit de două ori. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, apărând pentru prima oară împreună la finala câștigată la Wimbledon, în 2019.


De atunci, Simona și Toni nu s-au mai ascuns de ochii lumii, având planuri mari pentru viitor. În 2020, Simona vorbea despre întemeierea unei familii, dar și despre planurile de viitor și ceea ce își dorește să realizeze pe plan personal.„Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus Simona Halep.