Top 3 cele mai frumoase și deștepte zodii feminine – Toată lumea le admiră!

Bărbații apreciază femeile frumoase, însă iubesc femeile deștepte. Dacă se întâmplă să găsească o femeie și frumoasă și deșteaptă, se consideră cel mai norocos bărbat.

Astrele ne dezvăluie care sunt cele mai râvnite femei din zodiac și asta nu datorită frumuseții lor neapărat, ci și inteligenței lor. Iată care sunt acestea:

Femeia FECIOARĂ:

Aceste femei au o inteligență peste media din zilele noastre și, totodată, sunt femei extrem de puternice, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Femeile fecioară sunt un fel de eroine ale prezentului și au trăsături fizice de invidiat.

Deși au un corp de invidiat, aceste femei se remarcă mai ales prin frumusețea interioară și nici un bărbat nu le poate rezista. În plus, fecioarele știu cum să-și pună în evidență calitățile și să-și ascundă defectele.

Fiind inteligente și foarte curioase să afle despre orice domeniu va fi o adevărată plăcere să vorbești cu aceste native pentru că nu te vei plictisi. Știu cum să mențină o conversație despre orice domeniu și vei avea ce să înveți de la ele.

Femeia CAPRICORN:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt o surpriză pentru toată lumea. Sunt extrem de muncitoare și dedicate muncii lor, însă atunci când vor scoate capul din cărți și din monitor, te va cuceri.

Femeile capricorn au o logică imbatabilă și o cultură greu de egalat, ceea ce-i fascinează pe bărbați. Chiar și cei mai pretențioși bărbați se vor îndrăgosti de aceste femei.

Aceste femei sunt cochete și au mare grijă cum se afișează în societate. Nu ies niciodată din casă nearanjate și țin foarte mult la aspectul lor fizic.

Femeia PEȘTI:

Aceste femei sunt delicate, frumoase și feminine, au trăsături speciale care le oferă o aură angelică. Femeile pești sunt capabile să-i cucerească pe cei din jur doar cu o singură privire pe care ți-o aruncă involuntar de cele mai multe ori.

Nu ai cum să uiți o această femeie pentru că prezența ei în viața ta va avea o mare influență. Femeile pești au o minte analitică ceea ce le face să fie extrem de inteligente și au un simț al observației foarte dezvoltat.

Deși la prima vedere ți se va părea că aceste femei sunt fragile, sunt extrem de puternice și vor trece de fiecare dată peste orice obstacol. Cel mai important lucru este că fac asta cu zâmbetul pe buze.

Tu ești pe această listă?

sursa: estisuperba.ro